-
Hm, sve nešto računam, privatne jaslice me dođu 2500 kn
+ papuče (ne koriste po doma, a sinu moramo mijenjati obuću svako par mjeseci jer mu noga raste - drugi rođendan je dočekao u broju 27)
+ dupla obuća i jakne (tako mi svi kažu - sin nikad nije imao dva komada obuće u istom broju)
+ jednokratne pelene i vlažne maramice (doma platnene + guza pod pipu)
+ smanjenje plaće zbog bolovanja (a dvoje ih prvi puta idu u jaslice pa ću biti više doma nego na poslu)
+ morat ću kupiti više odjeće (svi mi tako kažu, moji imaju svega par trenirkica jer sam bila doma pa mi nije bio problem prati - za vrtić treba nešto obući + imati u torbi rezervu + čisto za doma jer se zmažu + 3 kompleta za sutra)
+ mm ima nagradna 2 mjeseca za biti na porodiljskom, a u privatnom vrtiću nam kažu da ako želimo mjesto, moraju djeca krenuti u 9. mj, a čuvalicu bi mogli zaposliti 2 mjeseca kasnije (to mi je 5000 kn uštede + vrlo vjerojatno 2 para šlapica obzirom da su mi djeca poprilično nogata)
Pa isplati mi se onda platiti 3000-3500 kn čuvalicu. Ionako, u to ime moram dići kredit pa ako nas sljedećih godina isto ne prime, taman ću do faksa otplatiti njihovo nevrtićarenje 
Mame s iskustvom, što mislite, da li mi je računica točna?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma