-
evo još jedne tete čuvalice
plaća mi je 3500kn, angažirana sam isključivo za brigu oko malene, no kad ona spava, a to je po 2sata, ja opeglam, stavim suđe prati ili izvadim čisto i tako. čisto iz razloga što mi je dosadno. no kada čitam postove mama koje skreću pažnju na spavanje djeteta i da tada teta ništa ne radi, zbilja mi bude žao teta čuvalica kojima ste vi poslodavac. naime, čuvala sam prije djecu od rodbine po par sati, i to mi je bilo lako. no kad čuvam tuđe dijete po 8h, kada to dijete ovisi isključivo o meni, ja se psihički umorim do zadnjih granica. jer stvar je u tome da se toliko brinem za to dijete, ne želim da mu se išta dogodi, predviđam moguće opasnosti... dala bi svoj život za to malo biće. tako da mislim da ja svoj novac zbilja zaradim. vrijeme provodim u igri, i da, kada ona zaspi, jedva nekad i dočekam 30min da sjednem i u miru popijem čašu vode. ne puštam joj crtiće, ne puštam ju da se stalno sama igra (potičem da se zna sama zaigrati ali joj se ubrzo i ja pridružujem).
mame trebaju shvatiti da kada već si mogu priuštit tetu čuvalicu, onda ne trebaju žaliti novca jer ima nas koji zbilja, ali zbilja uživamo provoditi vrijeme sa njihovim ljubavima i zbilja se brinemo o njima više nego da je naše vlastito
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma