-
Moram komentirati. Svi se slažu da je čuvanje djece zahtjevan, odgovoran i ponekad naporan posao kako mamama, tatama, tako i tetama čuvalicama a da ne pričamo kako je tek teško tetama u vrtiću, ali 3500KN ili pak 4000KN!!!! ISKLJUČIVO za čuvanje jednog djeteta je pretjerivanje. Prema ovim ciframa tete u vrtiću su debelo podcijenjene.
-
Iznos koliko plaćamo tetu sam napisala informacije radi. Znači da netko tko nije imao tetu zna koliko cca to košta.
Moje dijete ima tetu i da mogu platila bih joj i 5.000 kuna.
I mislim da teta koju plaćamo 3000 (jer više ne možemo, a nije da ne želimo) zaradi krvavo svaku svoju kunu.
Nemamo stambeni kredit. Živimo u jako malom stanu i plaćamo tetu. Jer između djeteta i kvadrata, izabrali smo ovo prvo.
I ne mislim da se to ikoga tiče osim mene i mm-a.
I mislim da živim u Hrvatskoj, svjesna sam toga i to je moj izbor također. Kao i to da radim kod privatnika i posao mi ne dozvoljava česta bolovanja. I to je moj izbor.
Ne znam od kud nekome prava, tko čuvalicu nije imao, suditi o ljudima koji čuvalice plaćaju i suditi o tetama koje devet sati dnevno brinu o tuđoj djeci i pošteno zarade svaku svoju kunu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma