Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Tete čuvalice - cijene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Moram komentirati. Svi se slažu da je čuvanje djece zahtjevan, odgovoran i ponekad naporan posao kako mamama, tatama, tako i tetama čuvalicama a da ne pričamo kako je tek teško tetama u vrtiću, ali 3500KN ili pak 4000KN!!!! ISKLJUČIVO za čuvanje jednog djeteta je pretjerivanje. Prema ovim ciframa tete u vrtiću su debelo podcijenjene.

Mama Dada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Iznos koliko plaćamo tetu sam napisala informacije radi. Znači da netko tko nije imao tetu zna koliko cca to košta.
    Moje dijete ima tetu i da mogu platila bih joj i 5.000 kuna.
    I mislim da teta koju plaćamo 3000 (jer više ne možemo, a nije da ne želimo) zaradi krvavo svaku svoju kunu.
    Nemamo stambeni kredit. Živimo u jako malom stanu i plaćamo tetu. Jer između djeteta i kvadrata, izabrali smo ovo prvo.
    I ne mislim da se to ikoga tiče osim mene i mm-a.
    I mislim da živim u Hrvatskoj, svjesna sam toga i to je moj izbor također. Kao i to da radim kod privatnika i posao mi ne dozvoljava česta bolovanja. I to je moj izbor.
    Ne znam od kud nekome prava, tko čuvalicu nije imao, suditi o ljudima koji čuvalice plaćaju i suditi o tetama koje devet sati dnevno brinu o tuđoj djeci i pošteno zarade svaku svoju kunu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •