Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Tete čuvalice - cijene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj zarrin prvotno napisa Vidi poruku
    plus, puno ovisi i o djetetu koliko je zahtjevno(kao moj npr.) i koliko se uz njega moze a da ne bude ugrozeno ono primarno a to je briga oko djeteta.
    i sad zamisli situaciju da dođeš doma, a čuvalica nije uspjela puno očistiti jer je dijete bilo zahtijevno, kako kažeš.
    pa taman kad je krenula drugi dan, dijete se probudilo nakon pola sata a ona ispeglala samo tri stvari. nakon 5 takvih dana vjerojatno ima onih koji će početi razmišljati:
    a vidi ove, izvlači se na dijete. je l da je apsurdno?
    druga je stvar ako netko plaća spremačicu, a oko djeteta koliko stigne.
    što se mene tiče ja ne bi tako, granica bi morala biti jasna kao dan. ali tko bi, zašto ne.
    čuvalicu se dovodi u situaciju da sama ne zna bi li s djetetom izašla u šetnju ili ga radije pustila da puže, a ona peglala.
    ako već vrijedi neki dogovor sličnog tipa, a onda neka čuvalica odradi posao spremačice jedan dan u tjednu kad su roditelji doma.
    ponavljam, dogovoriti se može bilo što, ali to nije njen posao, kako ovdje netko tvrdi.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    i sad zamisli situaciju da dođeš doma, a čuvalica nije uspjela puno očistiti jer je dijete bilo zahtijevno, kako kažeš.
    pa taman kad je krenula drugi dan, dijete se probudilo nakon pola sata a ona ispeglala samo tri stvari. nakon 5 takvih dana vjerojatno ima onih koji će početi razmišljati:
    a vidi ove, izvlači se na dijete. je l da je apsurdno?
    druga je stvar ako netko plaća spremačicu, a oko djeteta koliko stigne.
    što se mene tiče ja ne bi tako, granica bi morala biti jasna kao dan. ali tko bi, zašto ne.
    čuvalicu se dovodi u situaciju da sama ne zna bi li s djetetom izašla u šetnju ili ga radije pustila da puže, a ona peglala.
    ako već vrijedi neki dogovor sličnog tipa, a onda neka čuvalica odradi posao spremačice jedan dan u tjednu kad su roditelji doma.
    ponavljam, dogovoriti se može bilo što, ali to nije njen posao, kako ovdje netko tvrdi.
    a zasto izvlacis ovu moju recenicu, pa nisam ja rekla da se za taj i taj novac mora jos nesto napraviti uz cuvanje vec da je stvar dogovora a i cijene valjda.
    moje je dijete full zahtjevno i u kombinaciji kada smo mi trazili cuvalicu(u meduvremenu ja sam ipak ostala doma s njim sada do 2 god. jer sam mogla najveci dio svog posla od doma napraviti te sad u 1 mj.krece u jaslice jer moje dijete izludi s nekim jedan na jedan doma i vidim da mu treba neki moving pa mislim da smo nasli dobre jaslice sa 4,5 djece u grupi). ja sam iskljucivo naglasila da zelim samo brigu i bavljenje djetetom, cak i rucak ja skuham ujutro za njega ni to ne ocekujem no ta djevojka mi je rekla sama da za tu cifru koju smo mi bili ponudili je ona pripremala i rucak za djete koje je cuvala i za njim pospremila. i to je meni ok ako osoba sama to kaze da moze.
    NIKADA mi ne bi palo na pamet traziti da mi pere prozore, riba kupaonice dok mi mali bezglavo lunja po po stanu bez nadzora, za to cu si ako mogu uzeti cistilicu ili ako ne mogu sama cisititi i tocka.
    a da je sve stvar dogovora je, moja frendica npr.za 4500 kn mj.ima pomoc zene koja joj cuva trogodisnjaka, kuha svima, pere i sprema, placa racune, kada idu na put na par dana preseli se kod njih i cuva dijete jer tako su se oni dogovorili i toj gospodi to odgovara, mali je mirniji od mog i valja uz njega to sve i moze.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •