Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Tete čuvalice - cijene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj anin prvotno napisa Vidi poruku
    Kako uopće preplatiti adekvatnu brigu o djetetu??
    Sve mi idemo frizeru, barem jednom godišnje (kao ja )...pranje, šišanje, feniranje cca 80kn...pola sata posla...ako nam zatreba, platit ćemo majstora (pokvarila se vešmašina npr), par stotina kn...sat vremena posla. I opet se nađe netko tko smatra da je briga o djetetu po satu manje vrijedna od posla frizerke, vodoinstalatera, pa čak i od čistilice...Pa da, ipak za odštopat odvode ili ošišat lasi trebaš bit majstor, a vodit brigu o djeci može "baš svatko" (da se ne izrazim drugačije)osoba koja kako je alga prethodno napisala "nije smislila ništa bolje", jer, valjda sve je bolje (vrijednije) neg to....
    Al da, nažalost u našem društvu su tako posložene stvari...pa bi se složila s algom da je "u našem društvu nešto naopako"
    Oprosti, ali vodoinstalater i frizerka su završili školu za to što rade. A koliko je čuvalica stručno osposobljeno za čuvanje djece?

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Oprosti, ali vodoinstalater i frizerka su završili školu za to što rade. A koliko je čuvalica stručno osposobljeno za čuvanje djece?
    Koliko čuvalica studira ili ima diplomu Učiteljskog fakulteta, ali nema sreću da dobije posao u vrtiću??
    Posljednje uređivanje od klaudija : 12.12.2010. at 17:54

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj klaudija prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko čuvalica studira ili ima diplomu Učiteljskog fakulteta, ali nema sreću da dobije posao u vrtiću??
    Ja u krugu prijateljica koje imaju čuvalice neznam za niti jednu.

anin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo...primjer...napisala sam već da nisam "čuvalica"...i za sad nisam...ali ne mogu sa sigurnošću tvrditi da jednog dana neću to biti...I tad ću ti odgovorno tvrdit da sam školovanija za svoj posao od frizerke i vodoinstalatera, jer ipak su oni završili trogodišnju srednju...a ja fax...i vjeruj...i tad će se naći onih koji smatraju da zaslužujem džeparac...eto
    Smatram da osoba koja se brine o djeci, sa školom ili ne, radi odgovorniji posao od npr frizerke (koja može zeznut samo kosu)..

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno poštovana,

Stručnost Vaše čuvalice, ovisi o Vašim kriterijima.(dali znamo kakav profil tete trebamo?onoliko koliko smo osviješćeni kao roditelji ,toliko ćemo stručnu i osposobljenu tetu imat).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •