-
111nova, mi za povremeno večernje čuvanje plaćamo 40kn/h. Za pola radnog vremena, svaki dan, mislim da je u redu ponuditi fiksnu mjesečnu plaću, a ne na sat, i to možda malo više od pola iznosa koliko biste bili spremni platiti mjesečno za puno radno vrijeme. 40kn/h koliko je tražila ta čuvalica ispada mjesečno oko 2500 kuna, a realnije bi (barem za Zg, koliko znam) bilo oko 2000 kuna.
mama_jos_malo, ja vjerujem da se curi možda nije radilo, mnogi zamišljaju da je čuvanje djece lagano pa se iznenade. Pa čak i samo igranje 4 sata par puta tjedno, i još ako im nije nužda (financijski)... Inače meni se 25kn/h za Zg čini možda malo, ne znam, možete probati sa 30. I obavezno unaprijed utvrditi pravila i obveze jednih i drugih. Meni je to isto na početku bilo malo neugodno ali još je neugodnije ako na početku ne kažeš pa onda svako malo moraš imati neke primjedbe. Ja sam naučila s našom prvom sittericom, pa sam s drugom odmah postavila pravila i prije nego što smo se dogovorile za posao, da vidim i odgovaraju li naša pravila njoj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma