I vrlo je aktivna, stalno se igra s tonkom, vodi je u setnje nekad i dvaput dnevno (mi smo na trecem katu bez lifta, pa je znala zaspalu tonku skupa s kolicima nositi gore, i nikad nije nista prigovorila niti joj je ista tesko).
Ne znam, mislim da olako omalovazavas taj posao. Ja sam znala biti uzasno iscrpljena nakon sto bih citav dan brinula o djetetu - ne znam zasto mislis da je cuvalicama to lakse?[/quote]
E..,vidite svi mi govorimo iz osobnog iskustva....ja se s mojim djetetom ne iscrpljujem....teta ne čuva cijeli dan dijete, a teta koja čuva moje dijete na žalost nije aktivna kao Vaša, te sjedi, jede, ispija kave i kad je dijete budno i kad spava. Isto tako ona zna da tete primaju od 2000-4000kn.
A ono što sam ja pisala je bilo uspoređivanje primanja teta (koje imaju prihode kakve-takve i s drugih strana,u većini slučajeva ), te primanja ostalih na tržištu rada- gdje se žene dobro narade i namuče za 2000kn, gdje se ne može odmoriti niti zakonskih 30 min. Zato sam i postavila pitanje -što tete rade kada djeca spavaju....
Vaša sreća da imate divnu tetu, te ja ne omalovažavam niti jedan posao, samo smatram da su cijene "prenapuhane", ovdje u Zagrebu. Zašto teta u Zagrebu vrijedi više nego u D.Selu ili drugdje??? :? :shock: