Stranica 11 od 12 PrviPrvi ... 9101112 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 501 do 550 od 567

Tema: Tete čuvalice - cijene

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bucka, pretpostavljam da ce imati placu kao i uvijek, znaci samo neka dnevnica...ja sam nasoj prije koju godinu kad je trebala ici s nama na more (na kraju nismo realizirali) mislila ponuditi ekstra 100 kn/dan, uz sve troskove placene i uobicajenu placu, ali sam racunala da bi mi uskakala s djecom po potrebi tijekom cijelog dana...

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ovdje se radi o "povremenoj cuvalici" koja je inace placena 30kn/h
    7danax6h=42hx30kn=1260kn (toliko bi ju platili da je u zg, ali ovo na zimovanju bi pretpostavljam trebalo biti više)

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mene zanima kako tražite dadilju? Preko njuškala, neke druge web stranice.. ?
    Jel se zakon mijenjao, trebate prijavit dadilju ili vi to na crnjaka. ?

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Prije nekoliko godina dok sam čuvala djecu, poslodavac me vodio na ljetovanje, u njihovu kućicu na moru. Zapravo, išla sam s djedom i bakom od malenog i ja sa tadašnjim budućim suprugom. Platili su mi i prijevoz i baka je kuhala. Tjedan dana smo bili i inzistirala sam da mi ništa dodatno ne plaćaju jer sam imala i puno slobodnog vremena. Bubnut' ću ali mislim da su mi dali 500kn za 5 dana koliko smo bili.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Molim i ja pomoć... dvoje djece, 16 mjeseci i tri i pol godine. Svakodnevno čuvanje od cca 9h, bez kućanskih poslova, eventualno skuhati prilog uz ručak ili podgrijati skuhano.

Koliko ponuditi? Napominjem da se ne radi o velikom gradu (znam da su razlike velike u cijeni).

Hvala!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Poznanica me pitala za savjet jer zna da sam prije čuvala djecu, ali ne mogu joj pomoći jer sam radila po satu uvijek, pa da vidim tu.

Dijete ima godinu i pol i ona treba samo čuvanje i poslove oko njega, 9 sati dnevno, pon-pet.
    U Zagrebu je.
    Koliko bi bilo razumno ponuditi?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Ms_Manners prvotno napisa Vidi poruku
    Poznanica me pitala za savjet jer zna da sam prije čuvala djecu, ali ne mogu joj pomoći jer sam radila po satu uvijek, pa da vidim tu.

Dijete ima godinu i pol i ona treba samo čuvanje i poslove oko njega, 9 sati dnevno, pon-pet.
    U Zagrebu je.
    ja znam primjer gdje je obitelj za gore navedeno plaćala 2000kn, a jedna druga obitelj to isto 4000kn
    mislim da bi neka sredina bila ok

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Ms_Manners prvotno napisa Vidi poruku

U Zagrebu je.
    Mi smo plaćali od 3.000 - 3.500 za tu satnicu, igrom slučaja (neplanirana trudnoća jedne tete, privatni problemi druge) smo tri tete promijenili u dvije godine i svaka je svoju cijenu tražila, a kretalo se u navedenom rasponu.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kako "provjeriti" cuvalicu? Traziti pisane preporuku? Jel cudno na razgovoru dati ispiniti upitnik? Ili ga usmeno obaviti? Onak,kratko,bez najave..

Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj AmaranthQuinoia prvotno napisa Vidi poruku
    Kako "provjeriti" cuvalicu? Traziti pisane preporuku? Jel cudno na razgovoru dati ispiniti upitnik? Ili ga usmeno obaviti? Onak,kratko,bez najave..
    Prijateljice po egzotičnim žitaricama , moja malenkost je čuvala djecu i čuvala bih opet !

Sad, kad sam i sama mama (moja Terr će uskoro 9 godina), ne mogu se načuditi kako sam dobivala te poslove tete čuvalice: bez poznanstva, isključivo preko oglasa!

Ljudi su mi rekli da su se vodili time koja se teta djetetu najviše sviđa.

I, kuc-kuc, u drvo, nikad nikakvih problema nisam imala

hatatitla avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Koja bi bila ok satnica (ili bolje receno cijena za jedan radni dan, cca 8 sati max), za tetu koja bi povremeno, po potrebi cuvala dijete koje ne moze u vrtic jer se mora oporaviti od bolesti. Znaci, uzela bi bolovanje kad je bas koma ( velika temperatura, odlazak doktoru i slicno), ali kad dijete jos koji dan treba ostat doma bi ga cuvala teta da bas nisam non stop na bolovanju. Je li netko imao takvu kombinaciju, kako funkcionira?

Datum pristupanja
    Sep 2015

Početno

Moram podjeliti svoje iskustvo s tetom - klinac je bio 6 mjeseci trebala sam ostati na porodiljnom, ali igrom slučaja hitno sam se vratila na posao, mama je čuvala malog i razbolila se, a ja nazvala prvi broj iz oglasnika. Olakotna okolnost je bila jedino ta da su roditelji u istoj kući, pa su mogli u početku malo doći gore i provjeriti jel sve ok. Pozvala sam gđu na razgovor u subotu, došla je čuvati u ponedjeljak (nisam imala izbora). Na kraju - dobila sam novu baku, novci njoj ni meni više nisu bili važni. Kao da sam unajmila svoju mamu za čuvanje malog. Nevjerojatno, ali istinito. Teta - baka, kako je moje dijete zove, još uvijek dolazi k nama!!!!

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj hatatitla prvotno napisa Vidi poruku
    Koja bi bila ok satnica (ili bolje receno cijena za jedan radni dan, cca 8 sati max), za tetu koja bi povremeno, po potrebi cuvala dijete koje ne moze u vrtic jer se mora oporaviti od bolesti. Znaci, uzela bi bolovanje kad je bas koma ( velika temperatura, odlazak doktoru i slicno), ali kad dijete jos koji dan treba ostat doma bi ga cuvala teta da bas nisam non stop na bolovanju. Je li netko imao takvu kombinaciju, kako funkcionira?
    Ovo i meni treba. Kada poželim povremeno otići negdje s MM-om ili kada je dijete bolesno, koliku satnicu ponuditi?

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi smo placali 20kn sat.

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Doduse,to je bilo za sate koje je nasa teta odradila preko satnice koju smo imali dogovorenu. Njoj je sat bio cca 12kn a taj prekovremeni 20kn.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

mi 25 kn sat

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Moja prijateljica plaća 30 kn svaki dan 3 sata.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Plaćam 30 kn, obično to bude 2-3 sata.

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Znači, to je 90 kuna sve skupa (dakle, 30 po satu) ili 30 sve skupa?

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

90 za tri sata.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A ja sam sad čuvala 9-mj bebu 5 h dnevno za 1000 kn.

Po nekakvoj računici, satnica mi je bila 9 kn.
    Posljednje uređivanje od Trina : 08.11.2015. at 18:39

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Trina cijena po satu je puno puno veca od one dogovorene za mjesec dana.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

cijena u ovom slucaju ovisi o lokaciji. mi tu na selu placamo 50 kn po dolasku do tri sata, a duze od toga 15 kn/h. u zg mi je poznanica naplacivala 30 kn kad je vrc drugima naplacivala 40 kn. a druga cuvalica je trazila jos i vise, znam da smo joj nekih dva dana kad mend nije bilo platili 350 ili cak 500 kn. sad je valjda i vise.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

molila bih mame koje trenutno imaju tete čuvalice u Zagrebu, ako nije problem, reći koliko plaćaju
    zanimaju me okvirno cijene za stalno čuvanje (ne po satu!)

nadalje, koliko bi ponudile za čuvanje jednogodišnjaka u ZG za 6 sati (razmatramo mogućnost da se vratim na posao od 5 sati, dakle sa prijevozom sve ukupno čuvalica bi čuvala dijete 6 sati)? nikakve druge poslove, osim bavljenja djetetom, ne bi imala (uključivo samo kuhanje obroka za dijete)...

imam neke potencijalne čuvalice u vidu ali uopće ne znam kako se kreću cijene i koliko bi ponudila, odnosno koliko one mogu tražiti...
    hvala unaprijed!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moja poznanica plaća 35ookn za dvoje djece 6 sati ali i kuha za sve koji put i pegla.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Curke a uzimate samo poznate preko preporuke ili?Ja isto razmisljam o poslu i teti cuvalici,ali nemam nikog poznatog.....
    Frendica je placala 3500kn 8 sati cuvanja.
    Posljednje uređivanje od ellica : 14.01.2016. at 00:54

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Moj je savjet probati preko prijatelja i poznanika a tek onda event
    oglas. Polijepiti po kvartu upite, proširiti glas među susjedima možda se netko nađe. Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja isto planiram (ako se odlučim vratiti na posao) najprije "ispucati" poznate izvore, a onda se baciti u nepoznato

btw, jel netko tražio čuvalicu preko stranice čuvalice.hr?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Moje iskustvo jest da se njihove cijene kreću između 2000 i 2500 kuna.. Sve ostalo je dtvar dogovora, ako netko traži naknadu za prijevoz i slične stvari, ali obično se cijene kreću oko tih iznosa..

bodo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Činjenica je da cijena najviše ovisi o gradu/mjestu gdje se nalazite.
    Moja teta je u S.brodu za čuvanje 8/h,5 dana tjedno dobivala 1500 kn.
    Mada se mala toliko vezala za njih da je često ostajala i spavati.

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nasla sam curu/studenticu koja mi cuva dijete 2-3 puta tjedno po 3h. Placam joj 25kn/sat s time da ta tri sata provodi s djetetom ili u parkicu ili doma kod nas u igri. Dakle, ne mora nista spremati,cistiti,jedino tu i tamo djetetu ponuditi voce ili pripremljen snack. Jel to po vama ok cijena? Sad me zanima i kako se krecu cijene vecernjeg cuvanja, npr 4 sata cuvanja dok dijete spava (za vikend)? Jel dovoljno ponuditi 150-170kn?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mislim da je to ok cijena (ZG)
    mi smo imali cuvalicu (takodjer studenticu) za 2-3 sata, sama je odredila cijenu od 25kn/h
    u pravilu je to bilo u vecernjim satima, nekad po danu ako sam morala nesto obavit bez klinaca (tipa informacije u skoli, pregled i sl.)

inace, super nam je ta cura, da barem moze cuvati po danu kad se vratim na posao... odlicna je s djecom...

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja sam isto zadovoljna s nasom. Zato se i pitam jel ovo ok cijena,jer realno ona za cuvanje od 3h dobije 75kn,sto mi djeluje dosta malo,ali opet..stajaznam..
    Nekad ju nagradim sa vecom satnicom,pa se nadam da je sve skupa ok.

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ja sam trenutno u potrazi,a nudim 30 kuna po satu. Javilo mi se puno zena, zanima me zapravo dal je po vasem iskustvu bolje uzeti nekoga mlađeg ili starijeg?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim da nije toliko bitno koliko je stara (osim ,naravno,da nije pre stara u smislu da nije dovoljno fizicki "fletna" ). Osim samih godina,meni je bitno da ne isfurava neke svoje metode odgoja i prehrane koje nisu u skladu s mojima. Tu su mladje cure fleksibinije i "lakse". Ja sam vidjala po parkicima i starije koje mi se nisu svidjele kao tete cuvalice, a bome i mladje. Jedna mlada cura s kojom sam zapocela razgovor nakon sto su se cure pocele igrati, me sokirala kad je rekla da je profesionalna dadilja i da je unajmljena preko agencije. Ta zenska je cijelo vrijeme bila na mobitelu i uopce nije dozivljavala dijete nit ga gledala. Jos je bila napomenula kasnije da je ona kao profi teta placena vise od "obicne". Meni je to bilo uzasno!!
    Ja sam se cak nalazila i s nekim curama preko preporuke,ali mi ni to nije puno znacilo jer mi nisu "sjele". Mislim da je najbolje staviti oglas na nekom od fakulteta di su cure koje studiraju odgoj,obrazovanje (Uciteljski,Rehabilitacijski...), pa onda izmedju njih odabrati onu koja se cini najodgovornija i koja stvarno voli djecu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam uzela mlađu penzionerku, svjesno sam izbjegavala studentice iz više razloga.
    Generalizirano mislim da su one ok za povremena i kraća čuvanja, a za stalna i cjelodnevna odnosno višegodišnja čuvanja one nemaju dovoljno slobode.
    Mislim, brzo će završiti faks, zaposliti se, naći dečka, ... imati život. Tada više neće moći slijediti moj ritam. A meni je bilo bitno da odaberem čuvalicu koja e se zadržati kod mene više godina ...

A sad, koliko je tko odgovoran i sposoban za čuvanje djece, to je individualno, to je najbolje procijeniti na razgovoru i dodatnom druženju ...
    Ja sam na razgovorima obavezno bila s djetetom, puštala dijete da baulja oko nas, tako da sam odmah vidjela i kako ona reagira na djecu ...

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nedavno sam ostala jako neugodno iznenađena kada mi je potencijalna teta čuvalica na razgovoru rekla da ona očekuje plaću od 6000,00 kn. Kada je vidjela da sam ostala bez teksta, rekla je da bi možda pristala na 4500,00 kn, ali ona smatra da je to onda podcjenjivanje njenog rada od strane roditelja. Jer ona si računa da je njen sat čuvanja od 25 - 30 kn. Radila bi od ponedjeljka do subote, od 7 sati do 16.

Sad ja stvarno ne znam da li ja imam neka nerealna očekivanja ili je problem nešto drugo. S obzirom na vrijeme čuvanja, mi smo mislili ponuditi plaću od oko 2500,00 - 3000,00 kn. I nije mi realno da isto plaćam ako mi čuva dijete npr. jednom tjedno po 3 sata ili je dogovoreno čuvanje svaki dan na duži period. Jer meni se onda ne isplati ići raditi, radije ću ostati kući sa djetetom nego cijelu svoju plaću samo proslijediti čuvalici.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mislim da je 6000kn stvarno pretjerano

koliko znam cure uzimaju 25-30kn po satu ali samo ako cuvaju par sati...
    ako cuvaju cijelo radno vrijeme roditelja, na dulje vrijeme, cijena se formira drugacije (barem je tako u slucajevima koje ja poznam)

i trenutno sam sama u toj "problematici" jer trazim cuvalicu za rujan, kad se vracam na posao - nijedna potencijalna za koju sam cula ne trazi toliku cifru (vecinom se iznos krece od 2500-3500 kn)
    pricam o Zagrebu

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Mi za 4, 4.5 sata cuvanja dnevno placamo 2000 kuna (planiramo sad podignit na 2200). Ja mislim da je to stvarno malo i rado bi dala vise.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni obitelji obicno plate 30 kn ...govorim za zg i to je po satu, s obzirom da mi je to struka sa dugogodisnjim iskustvom u radu s predskolcima mislim da je to ok cijena! I nikad ne uzimam klince iz svoje grupe jer mi to bas nije profesionalno...rto ak sam nekom pomogla sa savjetom

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Treba mi savjet - koliko bih mogla ponuditi (po danu) čuvanje djeteta koje će sada krenuti u školu za vrijeme praznika, susjedi koja se nudi čuvati je cca 9-10 sati na dan?
    Nismo još detalje dogovarale jer ima vremena, ali ponudit ću joj da kuha ručak i za nju, možda koji put i ja ostavim nešto za jelo... Dakle povremeno, za vrijeme zimskih, proljetnih i dijela ljetnih praznika (i sama je profesor pa se lako uskladimo).

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Ja placala 30 kuna po satu ili ako je po danu (od 4-6 sati) 100 kuna. Uvijek dam vise. Ali to je cijena na koju ja pristajem.
    Nikada nebih svoju malu ostavila duze od toga sa dadiljom ali moja je jos stvarno mala. I da dal je ok snimati ?ponekad ? I dal se to uopce smije i moram li o tome obavijestiti dadilju ? Jer kad vidim nanny cam i kad vidim kako te dadilje gaze djecu i tuku ih srce mi stane. Znam da ja uvijek sve tako crno i da oni kpji uprate moje postove vec znaju da sam malo paranoicna ali stvarno si ne mogu ppmoci.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I mislila sam 100 kn po danu. Ipak će je voditi u šetnje, izlete, svirati...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kad smo vec kod nedoumica sa cijenama, moze i meni sugestija :

dakle, vracam se na posao u 9. mj. i trebamo cuvalicu na dulje vrijeme (dakle, ne mislim je placati po satu vec mjesecno) - koliko bi joj vi ponudile za cuvanje 1,5 godisnjaka u nasem domu za 6 sati (9-15h)?

od nje ocekujem iskljucivo bavljenje djetetom i kuhanje obroka za njega, nikakve druge kucanske poslove ne bi trebala obavljati

trenutno smo pustili glas po kvartu, parku...

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Evo iskreno,ja sam radila tako kao sto ti trazis buba klara. I to nedavno i 100 kuna po danu mi je bilo nekada premalo jer bi se ubila od posla, a nekada bi mi bio bed jer je maleni bio super volje. Tako da 100 kuna je optimalno ali me poslodavac tjedno placao i svaki puta bi mi dao barem 50 kuna vise od dogovorene cijene.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

to bi znacilo cca 2000 kn mjesecno...
    tako smo negdje razmisljali ponuditi, do 2500...

pricala sam nekidan u parku sa dvije tete cuvalice, svaka ima svoju cijenu ali i drugacije uvjete - jedna cuva 10h (7-17h) ali i kuha i posprema za cijelu obitelj (4000 kn), druga cuva 9 h ali samo cuva, nista drugo ne radi (3000 kn)

nama sa mojim odlaskom i dolaskom treba na 6h jer nemam fiksno radno vrijeme (dio radim od doma)

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možda bi iste za manje vremna spustile i cijenu

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Da jelena. Ali reci. Bi li se tebi isplatilo putovat recimo 40 minuta do posla za 50 kuna? Za 25 kuna po satu? Super je kad nadjes cuvalicu ulaz do ali nekoliko cuvalica koje au dosle kod mene u srcu remeta trebaju putovati bome i duze da dodju kod mene na cuvanje. Tako da ispod 4 sata nece cuvati a bome ni za 25 kuna po satu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

da, mozda i bi ali one su ionako zauzete i slijedecu sezonu... s njima sam razgovarala cisto informativno, jer se ionako druzimo u parku...

dakle, mislite li da je cca 2500 kn pristojno za ponuditi za "samo" cuvanje djeteta za 6 sati?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •