Mislim da nije toliko bitno koliko je stara (osim ,naravno,da nije pre stara u smislu da nije dovoljno fizicki "fletna" ). Osim samih godina,meni je bitno da ne isfurava neke svoje metode odgoja i prehrane koje nisu u skladu s mojima. Tu su mladje cure fleksibinije i "lakse". Ja sam vidjala po parkicima i starije koje mi se nisu svidjele kao tete cuvalice, a bome i mladje. Jedna mlada cura s kojom sam zapocela razgovor nakon sto su se cure pocele igrati, me sokirala kad je rekla da je profesionalna dadilja i da je unajmljena preko agencije. Ta zenska je cijelo vrijeme bila na mobitelu i uopce nije dozivljavala dijete nit ga gledala. Jos je bila napomenula kasnije da je ona kao profi teta placena vise od "obicne". Meni je to bilo uzasno!!
Ja sam se cak nalazila i s nekim curama preko preporuke,ali mi ni to nije puno znacilo jer mi nisu "sjele". Mislim da je najbolje staviti oglas na nekom od fakulteta di su cure koje studiraju odgoj,obrazovanje (Uciteljski,Rehabilitacijski...), pa onda izmedju njih odabrati onu koja se cini najodgovornija i koja stvarno voli djecu.