Pogrešno je mjesto. Totalno pogrešno. Ovo su jednoroditeljske obitelji, a ne 4 kuta našeg doma, dovoljno vam je teško i bez da vam ja stavljam soli na ranu.
Pogrešno je mjesto. Totalno pogrešno. Ovo su jednoroditeljske obitelji, a ne 4 kuta našeg doma, dovoljno vam je teško i bez da vam ja stavljam soli na ranu.
Ma ne moraš se ispričavati. Ja se potpuno slažem s tvojim postom. Samo sam htjela reći da nisu svi ljudi isti i da ima puno njih koji drugačije razmišljaju.
vedrana, necu brisati tvoj post jer je to, ako nista drugo tvoje misljenje.VedranaV prvotno napisa
ja samo mogu u svoje ime reci da se potpuno slazem s tobom.
eh, malo kasnim, ali imam potrebu komentirati...ovo što je tanjic rekla, mislim, da meni muž kaže da se ne osjeća dobro u vezi i da želi istraživati...neznam...ako ga taj čas ne bi skalpirala, mislim da bi dobro prošo i to zato što ja više stvarno ne bih znala što da razgovaram sa takvim čovjekom. To mi se čini krajnje nezrelim i neodgovornim ponašanjem...ko da odjednom razgovaraš sa malim djetetom, to su objašnjenja koja su svojstvena djeci, a ne odraslima...(bez uvrede)
Moja sestra se nakon troje djece rastala, po drugi put. Moj otac je znao reci sramota, sta ce reci ljudi, pa podrugi put, mislice da je do nje! A moja mama ju uvijek branila.![]()
mama ja mama![]()
jos ako su ljudi dovoljno civilizirani da ostanu u prijateljskim odnosima, i da zanemare svoje povrijedene odnose ,onda je to superne
nije sramota bit rastavljen
bolje sretno rastavljen nego nesretno u brakui tako na to treba gledat... ne zaliti za nicim sto je proslo ,okrenuti se buducnosti
![]()
egice nisam skuzila da si se rastala :? bas mi ponekad falite i ti i maja i adrianovamamai zapravo radi vas "starih" tu svracam
![]()
nova sam ovdje, al mislim da nije nikakva sramota rastati se, ja sam ponosna da sam izasla iz mukotrpnog braka punog batina, i cak mislim da bi sve zene koje su pocascene batinama u braku, trebale biti ponosne na sebe da su iz toga izasle, i da nose naziv "rastavljena"!
pozdrav
Moj brat se nedavno rastao. I zašto bi to bila sramota. Prije bi trebala biti sramota da je i dalje nakon svega ostao s bivšom.