Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: pa jel sramota rastati se?

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pogrešno je mjesto. Totalno pogrešno. Ovo su jednoroditeljske obitelji, a ne 4 kuta našeg doma, dovoljno vam je teško i bez da vam ja stavljam soli na ranu.

tanjic

Početno

Ma ne moraš se ispričavati. Ja se potpuno slažem s tvojim postom. Samo sam htjela reći da nisu svi ljudi isti i da ima puno njih koji drugačije razmišljaju.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    Pogrešno je mjesto. Totalno pogrešno. Ovo su jednoroditeljske obitelji, a ne 4 kuta našeg doma, dovoljno vam je teško i bez da vam ja stavljam soli na ranu.
    vedrana, necu brisati tvoj post jer je to, ako nista drugo tvoje misljenje.

ja samo mogu u svoje ime reci da se potpuno slazem s tobom.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

eh, malo kasnim, ali imam potrebu komentirati...ovo što je tanjic rekla, mislim, da meni muž kaže da se ne osjeća dobro u vezi i da želi istraživati...neznam...ako ga taj čas ne bi skalpirala, mislim da bi dobro prošo i to zato što ja više stvarno ne bih znala što da razgovaram sa takvim čovjekom. To mi se čini krajnje nezrelim i neodgovornim ponašanjem...ko da odjednom razgovaraš sa malim djetetom, to su objašnjenja koja su svojstvena djeci, a ne odraslima...(bez uvrede)

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Moja sestra se nakon troje djece rastala, po drugi put. Moj otac je znao reci sramota, sta ce reci ljudi, pa podrugi put, mislice da je do nje! A moja mama ju uvijek branila.

mama ja mama

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne
    nije sramota bit rastavljen
    bolje sretno rastavljen nego nesretno u braku
    jos ako su ljudi dovoljno civilizirani da ostanu u prijateljskim odnosima, i da zanemare svoje povrijedene odnose ,onda je to super i tako na to treba gledat... ne zaliti za nicim sto je proslo ,okrenuti se buducnosti
    egice nisam skuzila da si se rastala :? bas mi ponekad falite i ti i maja i adrianovamama i zapravo radi vas "starih" tu svracam

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

luna

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

nova sam ovdje, al mislim da nije nikakva sramota rastati se, ja sam ponosna da sam izasla iz mukotrpnog braka punog batina, i cak mislim da bi sve zene koje su pocascene batinama u braku, trebale biti ponosne na sebe da su iz toga izasle, i da nose naziv "rastavljena"!

pozdrav

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moj brat se nedavno rastao. I zašto bi to bila sramota. Prije bi trebala biti sramota da je i dalje nakon svega ostao s bivšom.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •