Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Set za istraživanje...s dinosaurima/kostima?

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Set za istraživanje...s dinosaurima/kostima?

Ne znam jesam li na krivom pdf-u...možda je trebalo na 'Servisni kutak'.

Dakle, moje je pitanje, zna li netko gdje nabaviti takav set za istraživanje...s lopaticama, metlicama četkicama, kamenjem, kostima dinosaura ili dinosaurima , nisam baš najbolje shvatila...

Moja ga je kćer tako opisala. Ja zaista ne znam kako izgleda niti gdje bi ga mogla nabaviti.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam to kupila nekoliko puta u turbo limaču, možda ima u kojem još taj asortiman........

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bilo je toga u pokojnom Turbo Limaču.

Možda One2Play to sad ima.

Dobiješ "ciglu" od siporeksa ili nekog sličnog materijala, unutra su zalivene kosti dinosaura. Dobiješ pribor (četkicu, lopatu i još neki nožić) i trebaš otkopati te kosti iz cigle. Super je igra ali radi gadnu crvenu prašinu po kući. Moji su obično kopali do pola, a onda bih ja dobila slom živaca i potopila ostatak iskopine u lavor, da se djeca ne uguše od prašine.

Ovako to nekako izgleda http://www.amazon.co.uk/Kidzlabs-Dig...334479&sr=1-10

Mi smo imali T-rexa ili triceratopsa i nekog mamuta, još su negdje na životu ti kosturi. Zabavno. Koštalo je prije par godina oko 50 kn po setu.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 21.03.2012. at 13:56

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zar Turbo limač još postoji? I ima li uopće kakvu ponudu? Ja sam nailazila samo na zatvorene...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Dobiješ "ciglu" od siporeksa ili nekog sličnog materijala, unutra su zalivene kosti dinosaura. Dobiješ pribor (četkicu, lopatu i još neki nožić) i trebaš otkopati te kosti iz cigle. Super je igra ali radi gadnu crvenu prašinu po kući. Moji su obično kopali do pola, a onda bih ja dobila slom živaca i potopila ostatak iskopine u lavor, da se djeca ne uguše od prašine.

Mi smo imali T-rexa ili triceratopsa i nekog mamuta, još su negdje na životu ti kosturi. Zabavno. Koštalo je prije par godina oko 50 kn po setu.
    hm, mislila sam da je to nešto veće...a mislim da je i ona mislila

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ima (bilo je) i većih setova.....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nema više TL-a.

Viđala sam ja to i po knjižarama ali sad ne znam točno gdje, negdje u centru Zagreba. Možda se može naručiti preko e-bay-a.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo zadnji kupili u west gate u onoj dječjoj trgovini gdje su AS i slično (Prenatal???) ima pokraj blagajne.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Znači prije par godina... a baš će mi biti žao ako ne nađem...

Naime,

Pitam ja jutros kćer, dok sam je vodila u školu, ima li ona neku želju za Uskrs.

Kaže ona da joj je svejedno...svakog blagdana i rođendana zaželi isto ali joj se nikad ne ostvari...Tj. sve joj većina joj se ostvari, ali to nikad ne.

Mene već presjeklo i krenem opet objašnjavati da se ne može na taj način poželjeti braco ili seka i da smo već o tome razgovarali sto puta zašto nemamo bracu ili seku i da ne znamo hoćemo li ju ikad imati i koji su tome razlozi.

Ali će moje dijete na to. Ma to znam, ne moraš ponovo...nego ja želim set za istraživanje...uvijek sam to pisala u onim pismima za Djeda Mraza i sv. Nikolu i to..to napišem, znaš da želim biti arheologinja ...a nikad ga ne dobijem..

E sad ako više nije u asortimanu, neće ga dobiti ni sada, a i ako nađem to što spominjete, to je više onako kao malo veća cigla, ne? Ona misli da je to cijeli onako arheološki pribor i neznamtinijašta...baš će mi biti žao.

Hajde ako netko vidi negdje, pogotovo neki veći, javite mi ovdje pls.
    Posljednje uređivanje od BHany : 21.03.2012. at 14:05

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ima na njuškalu;

http://www.njuskalo.hr/djeca-ostalo/...-oglas-3817356

našlo mi je svašta pod "dinosaur"

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

u plastican kalup(sama odabere velicinu) stavite gips, sljunak i vodu. u tusmjesu utisnite kosti, sarene kamencice (drago kamenje) i sve ostalo sto vam padne napamet. kada se smjesa malo posusi/stisne (ovisi o kolicini vode) prebaci iz kalupa na novine ili krpu dok se do kraja ne osusi. pripremite kistove ( os tempera, farbanja...vece manje, deblje, tanje) i nozice za mazanje, svetiljku za celo i imate igru!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hvala ...i za njuškalo i za ideju

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Bilo je toga u pokojnom Turbo Limaču.

Možda One2Play to sad ima.

Mi smo to iskopavali danima, al u dvorištu pa je bilo prihvatljivo

Mislim da je koštalo i manje od 50 kn, i čini mi se da sam vidila ima oko misec dana. Možda da je pogledat u Profila...da se i ubijem, sad se ne mogu sitit di sam vidila

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam jesam li na krivom pdf-u...možda je trebalo na 'Servisni kutak'.

Dakle, moje je pitanje, zna li netko gdje nabaviti takav set za istraživanje...s lopaticama, metlicama četkicama, kamenjem, kostima dinosaura ili dinosaurima , nisam baš najbolje shvatila...

Moja ga je kćer tako opisala. Ja zaista ne znam kako izgleda niti gdje bi ga mogla nabaviti.
    Imaš nešto, ali nije baš široka ponuda, u Mulleru.
    Dobru ponudu sam neki dan vidjela u Avenue Mallu u dućanu do O2P (ne znam kako se zove). Bilo je više verzija dinosaura, vitozova, dragog kamenja... Cijena oko 50 kn.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E, sjetila sam se još da sam dinosaure vidjela u Kaptol Centru u onom dućanu u prizemlju koji drži Lillyfee i Sharky-a.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa Vidi poruku
    ...Dobru ponudu sam neki dan vidjela u Avenue Mallu u dućanu do O2P....
    dučan se zove ABC kids, prodavačice su rekle da je to "nasljednik" TL-a!

lovely___love avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Može i ovako
    Dinosaurusova jaja

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    dučan se zove ABC kids, prodavačice su rekle da je to "nasljednik" TL-a!
    thx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •