Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Strajk ili nesto slicno?

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno Strajk ili nesto slicno?

Za koji dan cemo imati puna 4 mjeseca, curka je donedavno bila veeeliki sisac, cak smo se znali zezat da je ona od rodenja u skoku u razvoju tocne gabarite ne znam, ali vec lagano prelazimo na 74, 68 nam je naspanat, dakle curka je velika. Iskljucivo je dojena. Unatrag nekoliko dana pocela je sve manje klopati, do sada bi popapala obje sise odjednom, sada i u jednoj osjetim da ostaje mlijeka, istin tempom klopa, cca svakih 2,5 do 3 sata. Sise su mi nabrekle kao nekad u pocecima... Preko dana vise manje u miru poklopa, navecer zna histerizirat(povuce pa se dere). Pelene su uredno popiskine, kaka isto odnedavno kao novorodence, skoro svaka pelena pokakana), dakle gladna vjrrojatno nije ali mi nije jasno kako joj odjedno treba toliko manje mlijeka... Ne znam je li ima veze to sto je otkrila palac za sisanje koji nemilosrdno koristi ?

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

I ono sto je bitno, vesela je i jaaako pricljiva

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

valjda joj se ne jede vise toliko

jel se ti brines ili si ok s tim?

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Polubrinem ma jednostavno mi je cudno da sad odjednom imam visak mlijeka kojeg je navukla a sad joj odjednom vise ne treba... I nekako mi se cini kolicinski malo to sto pojede. ne znam, od curke koja je tamanila dvije odjednom na ovako malo klopanje mi se malo tesko naviknut... Mozda sam samo htjela cut koje slicno iskustvo...

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja ne znam, imam dvoje mrsavaca koji su malo dobivali i jednu koja je visila na sisi skoro cijelu prvu godinu

ali znam da se nikad ne brinem ako mi se dijete cini ok, sto ti kazes, vesela i gugutava. plus to sto su pelene ok. kod tako male djece ne razbijam glavu nego stvari uzimam zdravo za gotovo

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jainina, kakav je bio dosadašnji prirast?

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Rođena s 3520, prvi mjesec 4580, drugi mjesec 5400, treci mjesec se nismo vagali, idemo za koji dan kod pedice na pikicu pa cemo vidjeti a prema kucnoj vagi ima blizu 7 kg... Super napreduje, vidi se na oko kako raste...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja onda ne bih brinula
    dijete koje tako dobro napreduje je jako dobro savladalo dojenje i ovo je neka faza koja će proći
    ona je sada u periodu kada postaje fizički aktivnija, kada otkriva okrete i svijet oko sebe, pa je normalno da i jede manje i da je slabije zainteresirana
    ona zna dojiti, tvoja proizvodnja funkcionira... a ono što može pomoći je dojenje u mirnom i zamračenom prostoru, dojenje u snu ili polusnu... znači, kada su vanjski stimulatori svedeni na minimum

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ponekad i desni znaju škakljati, blizu 4. mjeseca...ipak i zubići mogu početi raditi svoje

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Zubici su mi bili prvi na pameti ali cini mi se da nisu jos... Evo da javim update, pocela je ponovno jesti malo normalnije preko dana ali zadnji podoj prije spavanja nam je katastrofa... Ako zadnji podoj bude u dnevnom boravku kao i dnevni sve ok, ali ako je u sobi onda je kaos, povuce pa se dere pa povuce pa se opet dere i tako dok se nekako ne izborimo da se naklopa... To traje vec tjedan dana tako, sve si mislim kako vec zna da treba ici spavati nakon toga i da se zato bori jer stvarno se bori navecer protiv spavanja prvo sam mislila da su zubici, da ju zelucic muci ili slicno ali preko noci i dana je sve u redu....

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

onda joj se prilagodi i radi onako kako joj odgovara
    trenutno je najvažnije da je sita, a tek onda da joj nametnemo neki raspored

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •