samo me zanima jel dela podružnica ako je tko skoro zalazio u Špansko na vađenje krvi
samo me zanima jel dela podružnica ako je tko skoro zalazio u Špansko na vađenje krvi
Da, ali moraš doći do 8 (pon-pet).
ma pitam zato, jer kad sam zadnji put tam prolazila bilo je jako malo ljudi u vrijeme gripa i sl., a opet me kopka zakaj neki pričaju da s decom školarcima moraju ić na Vrapće nadit krv za školu.
Eh, iskreno, za školarce ne znam. U Vrapče smo išli s predškolcima samo kad nas je poslala da idemo odmah, tj. u bilo koje drugo doba dana, kad se nije moglo čekati jutro. Možda je najbolje pitati liječnika kamo spada i ne spada.
vidla ja danas da je jošuvijek tam papir, da labos postoji , idući tjedan ću nazbvati Vraće, i ak sve bu ok idemo mi u Špasnko to sredit za školu.
Ne radi Labos U španskom, za Gajnice nisam pital!!!!!!!!!!!!!!!!
kaže teta na telefonu od kad sestre vade krv, prekinuli s time, ali
znam da Prečkov labos ( uzimanje krvi) još uvijek radi, pa ko tu koga.....
Ovaj u Spanskom ne radi vec par mjeseci. Nesto vade sestre, ali uglavnom salju u Vrapce.
Gdje je ujutro 100000 ljudi....
Jelena, ja sam tek sad skužila kaj pitaš.
Da, laboratorij više ne radi, već neko vrijeme (mislim od početka prošlog ljeta): sad sestre vade krv, prvo prozivaju pacijente kojima moraju izvaditi krv, a onda ostale tak da jednom rukom vadi krv, a drugom rukom se javlja na telefon.
U Vrapču još nisam bila zbog vađenja krvi, ali pretpostavljam da je užas od gužve. I kod nas u domu zdravlja Špansko je bila gužva, a kamoli ne tu gdje gravitiraju i druga naselja...
Ah, šta reći.
Uvijek možemo ići privatno.
za to ne bumo išli privatno nikad,možda nekaj drugo da
javim kad obave
Posljednje uređivanje od jelena.O : 02.04.2012. at 16:25
evo da javim , oni jušer bili u Vrapću došli oko 10 do 7, a bili gotovi 10 do 8.
Bilo navodno puuuno trudnica, ali veli tetka da ne maože i decu i trudnice, pa tek posle ostalu čeljad, tak da je ona prvo rješila ostalu čeljad , a ove rizičare ostavila za sjeme.
Žalosno, ali istinito, čak i 2 ljudi iz naše firme bili gotovi prije nego klinka.
To je fakat žalosno da su u Španskom ukinuli laboratorij. Uvijek je bila hrpa ljudi tam ujutro, dakle, očito je potražnja velika...
Ah, šta reći: reforma, al' na 'lošije...'
ma najtragičnije je kaj su oni došli u prvih 5 ljudi, a završili ko da su došli 30.
Da, i to...
Posljednje uređivanje od lola_34 : 05.04.2012. at 13:47
Ja sam isto bila jucer ujutro i bila gotova za nekih 45 minuta...