-
Recite mi da nisam luda...
Naravno da beba slini i trpa sve u usta, to nekako ide i sa zubima i bez njih ako se ne varam...
Sa nepuna 3mj odjednom je pocela sikit svaka 2h, cak i po noci (inace spava ko klada, jede jednom 10tak min), uzasno nervozna, samo kmeci bez razloga i nosala bi se... pripisala sam to skoku.
Sjecam se da je taj vikend imala i zeleni proljev cudnog mirisa (svi nalazi stolice bili ok), pripisala sam to necemu sto sam ja pojela da joj smetalo.
Dolje na zubnom mesu je imala jedan mali brijeg oteknut i crven, mislila sam da se nazuljala s necim.
E onda se pojavila bijela tockica (dolje lijevo). Ja misla candida-soor i krenula skinit, ne ide dolje i grebe na dodir.
Zub?!
Probala sam prstom, bocka... probala sam zlicicom, struze... ali buni me sto nije crta i nije kockica nego samo vrsak...
Citam svasta nesta i naisla sam na neke bijele tockice koje se pojave i nestanu (ciste na zubnom mesu?).
E sad ja vas pitam mislite li da je to vrh zuba ili sta moze biti? Pedicu sam pitala rekla je samo da ona nece gurat prste njoj u usta i ako bocka da je zub...
Sad je skoro 3,5mj i zadnjih dana je opet uzasno kenjkava, meso je pored te tockice crveno i oteklo, tipicno samo bi bila na siki, o slinjenju i trpanju svega u usta necu ni pisat.
Da ocekujem opet neke tockice ili ce sad tu izac kockica? 
P.s. ja kao beba prvi zub dobila sa 3,5mj. Mm sa 8mj - kazu genetika igra ulogu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma