-
[QUOTE=ivana.sky;2818531]Recite mi da nisam luda...
Naravno da beba slini i trpa sve u usta, to nekako ide i sa zubima i bez njih ako se ne varam...
Sa nepuna 3mj odjednom je pocela sikit svaka 2h, cak i po noci (inace spava ko klada, jede jednom 10tak min), uzasno nervozna, samo kmeci bez razloga i nosala bi se... pripisala sam to skoku.
Sjecam se da je taj vikend imala i zeleni proljev cudnog mirisa (svi nalazi stolice bili ok), pripisala sam to necemu sto sam ja pojela da joj smetalo.
Dolje na zubnom mesu je imala jedan mali brijeg oteknut i crven, mislila sam da se nazuljala s necim.
E onda se pojavila bijela tockica (dolje lijevo). Ja misla candida-soor i krenula skinit, ne ide dolje i grebe na dodir.
Zub?!
Probala sam prstom, bocka... probala sam zlicicom, struze... ali buni me sto nije crta i nije kockica nego samo vrsak...
Citam svasta nesta i naisla sam na neke bijele tockice koje se pojave i nestanu (ciste na zubnom mesu?).
E sad ja vas pitam mislite li da je to vrh zuba ili sta moze biti? Pedicu sam pitala rekla je samo da ona nece gurat prste njoj u usta i ako bocka da je zub...
Sad je skoro 3,5mj i zadnjih dana je opet uzasno kenjkava, meso je pored te tockice crveno i oteklo, tipicno samo bi bila na siki, o slinjenju i trpanju svega u usta necu ni pisat.
Da ocekujem opet neke tockice ili ce sad tu izac kockica? 
Kod nas apsolutno ista stvar. Bijela tockica, ostra pod prstom, nama se nalazi na mjestu gdje bi mogla biti dvojka a ne jedinica....Slini uzasno, gura prstice i sakice u usta...unatrag 7 dana budi se po noci svaku uru i po, a inace je spavao od 08-03 bez budjenja, vristi kad se probudi....i ja sam mislila da je skok u razvoju ili regresija sna ali vise ni sama ne znam....
Posljednje uređivanje od bebeto : 08.11.2015. at 23:04
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma