Lisbeth prvotno napisa
Mi smo napunile 6 mjeseci, zubica jos nema. Slini jako i sve trpa u usta, ali kaze i patronazna da to moze i ne mora biti znak da ce brzo zubi. Ono cime razbijam glavu je to sto zadnje dvije noci ne zeli spavati kao do sad, sama, nego samo na meni. Do sad je vec duze vremena kad bih ju uspavala spavala sama, probudila bi se vise puta, ja bih ju pomazila i ususkala i nastavila bi dalje (bez da je dizem na sebe). Medutim, zadnje dvije noci cim je spustim (koliko god ju dugo uspavljujem) odmah otvori oci i place. Kad ju pokusam ususkati kao do sad samo place jos jace. Jednom sam ju duze tako pokusala ususkati misleci da ce prestati, ali toliko je samo jako plakala da me srce bolilo. Cim sam ju uzela mir. I onda ju stavim na ruku i lijepo tako s njom legnem na bok, pokrijem je i tako spava. Pokusala sam ju i vise puta uspavati i legnuti, ali apsolutno nista ne pali. Svaki put jako neutjesno place. Svi komentiraju da su zubici krivi, ali ja se pitam je li moguce da su zubici ako ona prestane plakati cim ju uzmem kod sebe? Jeste imale takvih iskustava? Neki kazu da sam ju razmazila, a ne znam kako sam mogla kad uvijek radim isto i sad se odjednom ovako ponasa zadnje dvije noci.