Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: opet pedofilija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Meni je najteže gledati pedofile (a znam čak petoricu - svećenici i profesori) kako godinama uživaju na svojim pozicijama. Sumnje postoje, žrtve svoju muku podijele s nekim tek puno godina kasnije (govorim o žrtvama koje ja poznajem), ali nitko se ne upušta u prijavljivanje jer je dokaza često vrlo malo ili se sve svede na riječ protiv riječi. Da ne kažem da su žrtve pomno birane iz redova plahe, sramežljive djece, djece bez jednog roditelja i općenito "slabije 2 djece (valjda se razumije što sam htjela reći) za koju se unaprijed zna da su male šanse da ikad progovore. Ovo što je sad u medijima je zaista jako, ali ne javi li se neka "svježa" žrtva neće se dogoditi ništa korisno, a žrtve će biti javno označene kao žrtve pedofilije što nije uopće ugodno. Ako ništa drugo ljudi će ih gledati sa žaljenjem - meni osobno bi to bilo grozno.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj cvijetak prvotno napisa Vidi poruku
    a žrtve će biti javno označene kao žrtve pedofilije što nije uopće ugodno. Ako ništa drugo ljudi će ih gledati sa žaljenjem - meni osobno bi to bilo grozno.
    da u hrvatskoj bi upravo na ovome trebalo raditi, ta sklonost obilježavanju i etiketiranju kod nas je strašna.

jbg u nejmačkoj je sasvim normalno da ti je prva susjeda prostitutka što ovdje ne znači odmah prljavo, primitvno, ružno, i da ti je kolega ili šef homoseksualac ili transvestit. pa samim time se i na žrtve pedifilije ne gleda kao frikove ili senzacije. ovdje ni promjena spola nije senzacija, djeca o tome govore slobodno bez straha, to je ovdje normalno, društvo, mladi i stari razumiju bit problema, senzibilizirani su na slobodu ne samo mišljenja nego i odabira...

šef mog muža je na primjer homoseksualac, njegova kolegica također i toliko mi je to normalno ovdje, da se samo u ovakim diskusijama sjetim da to na žalost nije svugdje tako. ja probatiku vidim puno dublje, na razini društva, puno složeniju. ovakav način gledanja sa žaljenjem, sa etiketom,kao nešto što treba izbjegavati ili žaliti je problem u sklopu i načinu razmišljanja i to je po meni glavni problem u rješavanju ovakvih slučajeva.
    Posljednje uređivanje od moia : 25.03.2012. at 09:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •