Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: OŠ Stenjevec

Datum pristupanja
    May 2006

Početno OŠ Stenjevec

I mi imamo ove godine prvašića. Po mjestu stanovanja pripada OŠ Stenjevec. To nam je i najbliža škola i do nje dijete ne mora prelaziti prometne ulice. Međutim često čujem da ta škola nije "dobra" i da svi traže nekakvu vezu da bi svoje dijete upisali u OŠ D. Tadijanović. U OŠ D. Tadijanović je velika gužva i tamo bi mogli biti na listi čekanja za upis, tj bili bi u neizvjesnosti do 6 mjeseca dal za našeg prvašića ima mjesta ili ne. Ja u ovom kvartu nisam odrasla i ne znam zašto OŠ Stenjevec svi smatraju lošom.
    Ima li tko iskustva sa tom školom? Zbog čega se tako loše govori o njoj?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Stvarno? Ulica u kojoj smo prije stanovali spada u školu D. Tadijanović, međutim znam nekoliko ljudi koji se djecu upisali u Stenjevec, jer je "bolja" od Tadijanovića ??

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo u OŠ Stenjevec i zadovoljni smo. Nisam čula da loše govore o školi.
    "Loše" je možda samo to što je boravak samo u prvom razredu.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Loše komentare sam čula uglavnom od bivših učenika dok se škola zvala "Ada Prica". Možda se od tada dosta toga promijenilo, ne znam. Ne bih htjela "pogriješili" u odabiru škole, mada znam da puno ovisi o đaku

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A joj kad je to bilo. Tada se Tadijanović još zvao Edvard Kardelj .

Prica je bila stara škola, najstarija u kvartu, a Kardelj tj. Tadijanović najnovija - možda se zato onima koji su išli u Pricu više sviđao Kardelj !?

Evo ja se ovoga časa mogu sjetiti dvije žene čija djeca idu u OŠ Stenjevec iako pripadaju u D. Tadijanović.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moji idu u Stenjevec. Kad smo se doselili rekli su nam da je to bolja škola i od Tadijanovića i od one druge u Gajnicama (ne mogu se sjetiti kako se zove). Uglavnom smo zadovoljni, pogotovo što E ima individualizirani pristup i svi profesori se trude i provode ga, stručni tim također. Imali smo i neke "problematične " učenike i to se popravilo. Nemam primjedbi.

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Joj, ja sam išla u Kardelj, i imali smo organizirane tučnjaveca časti s Pricom (bolje da ovo ne spominjem djeci). Tada je naša bila bolja jer je bila skroz nova.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala na odgovorima. Skola je obnovljena pa je sad " novija" od OŠ Tadijanovic. Kritike su uglavnom bile na ucitelje, manjak vanskolskih aktivnosti

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa vanškolskih aktivnosti baš i nema, to je istina.

Boravak je samo prvi razred, što je stvarno problem.

I ne znam baš šta je obnovljeno, škola je stvarno jako stara i derutna.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Koliko znam promijenili su prozore, klupe...

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, dio prozora, na boravku su još uvijek stari, što je totalno nelogično, jer su djeca cijeli dan (ipak su djeca iz boravka puno duže u školi od ostalih) na propuhu.

Inače, sve priredbe su katastrofalno bile organizirane i održane, stvarno na sramotu škole..djeca nastupaju na stepenicama, a roditelji i druga djeca ih gledaju (odnosno prvih 50 koji mogu nešto vidjeti), a ostalih 300 se stisne u prostor predvorja u koji stane 100 ljudi. U dvorani ne dopuštaju održavanje priredbi.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, dio prozora, na boravku su još uvijek stari, što je totalno nelogično, jer su djeca cijeli dan (ipak su djeca iz boravka puno duže u školi od ostalih) na propuhu.

Inače, sve priredbe su katastrofalno bile organizirane i održane, stvarno na sramotu škole..djeca nastupaju na stepenicama, a roditelji i druga djeca ih gledaju (odnosno prvih 50 koji mogu nešto vidjeti), a ostalih 300 se stisne u prostor predvorja u koji stane 100 ljudi. U dvorani ne dopuštaju održavanje priredbi.
    Da ovo je stvarno užas, više ne idem na te priredbe. Tadijanović je puno ljepša škola, dvorana im je super. Moji idu tamo na aktivnosti.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo i ja sam se htjela nadovezat na ovu temu. Moja kćer ide u Osnovnu školu Stenjevec i nismo zadovoljni. Prva stvar profesori su podosta kritični i zahtjevni, jako puno traže. Nema maturalca, jako malo terenskih i posjeta u kazalište.
    Mi razmišljamo o preseljenju, jer općenito nismo zadovoljni, a htjeli bi da se naša kćer upiše u koliko toliko dobru srednju školu. Što se tiče izgleda škole, ima starih učionica koje nisu u dobrom stanju, ali većina ih je u dobrom stanju. Jedina dobra stvar ove škole je što te dobro pripremi za srednju i već imaš navike u učenju, jer se u osnovnoj i srednjoj uči skorom jednako. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •