Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: OŠ Stenjevec

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Da, dio prozora, na boravku su još uvijek stari, što je totalno nelogično, jer su djeca cijeli dan (ipak su djeca iz boravka puno duže u školi od ostalih) na propuhu.

Inače, sve priredbe su katastrofalno bile organizirane i održane, stvarno na sramotu škole..djeca nastupaju na stepenicama, a roditelji i druga djeca ih gledaju (odnosno prvih 50 koji mogu nešto vidjeti), a ostalih 300 se stisne u prostor predvorja u koji stane 100 ljudi. U dvorani ne dopuštaju održavanje priredbi.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, dio prozora, na boravku su još uvijek stari, što je totalno nelogično, jer su djeca cijeli dan (ipak su djeca iz boravka puno duže u školi od ostalih) na propuhu.

Inače, sve priredbe su katastrofalno bile organizirane i održane, stvarno na sramotu škole..djeca nastupaju na stepenicama, a roditelji i druga djeca ih gledaju (odnosno prvih 50 koji mogu nešto vidjeti), a ostalih 300 se stisne u prostor predvorja u koji stane 100 ljudi. U dvorani ne dopuštaju održavanje priredbi.
    Da ovo je stvarno užas, više ne idem na te priredbe. Tadijanović je puno ljepša škola, dvorana im je super. Moji idu tamo na aktivnosti.

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Evo i ja sam se htjela nadovezat na ovu temu. Moja kćer ide u Osnovnu školu Stenjevec i nismo zadovoljni. Prva stvar profesori su podosta kritični i zahtjevni, jako puno traže. Nema maturalca, jako malo terenskih i posjeta u kazalište.
    Mi razmišljamo o preseljenju, jer općenito nismo zadovoljni, a htjeli bi da se naša kćer upiše u koliko toliko dobru srednju školu. Što se tiče izgleda škole, ima starih učionica koje nisu u dobrom stanju, ali većina ih je u dobrom stanju. Jedina dobra stvar ove škole je što te dobro pripremi za srednju i već imaš navike u učenju, jer se u osnovnoj i srednjoj uči skorom jednako. :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •