Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: Ja bih samo ....

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Ja bih samo ....

ukratko ,jer nemam snage za detalje, rekla da nakon pet godina prolaženja svega i svačega vezanog za MPO , nisam ostvarila svoj cilj.Vjerojatno ga nikada niti neću ostvariti jer me muž nakon 5. neuspješnog postupka odlučio ostaviti. Dok sam ja planirala postupak u Češkoj on je planirao kako me ostaviti.
    Žene moje, ja vam svakoj želim uspješan završetak u ovim vodama
    Posljednje uređivanje od skandy : 23.03.2012. at 00:49

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nemam ti ništa pametnog za reći, samo i da ti pružim potporu...

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Skandy drž mi se!! što te ne ubije ojača te!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sto se tice zadnje recenice-nisi jedina koja nije uspjela u mpo-u, ima nas jos, a i poznam van foruma jos parova...sto se tice prve recenice-javi mi se ljutnja prema zivotu jer na to utjecat ne mozemo, kao ni na uspjeh u mpo..nadam se da ce proci sve za tebe dobro, i mozda te negdje doceka otvoren prozor i dovede do praga, nikad ne znas za sta je ovako dobro..ili bude i bolje

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

samo sam te došla zagrliti

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nemam bas obicaj tjesiti na forumu, ali ovo je stvarno za zagrljaj.
    skandy zaista mi je zao, ako bilo sto trebas javi se na pp

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Potpisujem Mare41! Uostalom, ON je taj koji nije uspio, ne ti!

Drži se i sretno dalje!

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Draga Skandy, jednostavno ne pronalazim riječi, a niti ne postoje za ovakvu priču...Mrzim što se takve stvari moraju događati dobrim ljudima...A ti si velika i divna žena jer si davala cijelu sebe i bila spremna na borbu i na sve što ona donosi...druga strana nije.
    Drži se, nekako smogni snage da prebrodiš, i naravno ovdje nam se uvijek možeš javiti
    Primi puno zagrljaja

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

zao mi je al sto neko vec napisa sto te ne ubije ojacate.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Draga moja, sve ima svoj razlog, pa vjerovatno i ovo što ti se događa. Ja vjerujem da je svako zlo za neko dobro, pa željno iščekujem od tebe u budućnosti neke predivne vijesti! Koje - to će već vrijeme pokazati. A do onda šaljem ti jedan virtualni hug!

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

na žalost, u životu nam se događa i ono što najmanje očekujemo... ja sam prošla slično, ali nakon uspješno okončane MPO avanture. nema pravila.

drži se i budi hrabra!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Grljac
    i sretno dalje

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Draga drži se i primi jedan veliki

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

drži se!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Draga skandy, ni ja nemam običaj tješiti nikoga na forumu kao što je gore napisala jedna forumašica...možda zato što mi se čini da ne bih prinašla prave riječi utjehe i ohrabrenja...ne znam...ali, evo, tu sam...da te makar samo virtualno

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ajme meni ovo je nešto prestrašno. Draga i sam sam muško ali nešto ovakvo mi je neshvatljivo. Je li ti rekao zbog čega? Zbog tih silnih neuspjeha ili je nešto drugo razlog? Drži se nekako...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Skandy neizmjerno mi je zao zbog neuspjelog braka,ali nigdje nije zapisano da neces jednom biti majka sa nekim dostojnijim da bude otac.
    Drz se....

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

draga skandy, šaljem ti

nemam ti što drugo za reći osim da se držiš...

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drži se draga.....

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

hvala,veliko hvala svima ! Cijelo vrijeme mislim i razmišljam jesam li pretjerala u ovoj borbi za djetetom ,jesam li mu dosadila i "ugušila " tu ljubav sama . Od kad mi je rekao da me više ne voli dovoljno i da misli da ću s nekim drugim bez problema dobiti dijete , niti jednog trenutka više nisam razmišljala hoću li i kada postati majka ,nego kako spasiti brak jer , nemojte me krivo shvatiti,ipak mi je više stalo do čovjeka kojeg sam imala i još volim ,nego do onoga čega nemam - djeteta.

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ove naše borbe nisu borbe jedne osobe....borbe su parova koji su odlučili isprobati sve što se može....svjesni činjenice da neće biti lako...svjesni činjenice da možda uspjeh neće biti od prve....i naposljetku svjesni užasno bolne činjenice da, nažalost, postoji i šansa da uspjeha neće ni biti....
    Isto tako, za neuspjeh nije `kriva´ jedna osoba...nisu ni obje...nije nitko `kriv´, već onaj jedan djelić na kojeg nitko ne može utjecati...eh ,kad bi barem sve ovisilo samo o našim željama i trudu...
    ali duboko vjerujem da prava ljubav za sve pronađe način, ma koliko teško i bolno bilo...a naravno da itekako zna biti.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga Skandy to je tako tipicno zenski da u datim momentima mislimo da smo mi krive za nedace koje su proizasle.
    Ti naravno,slobodno pokusaj spasiti brak i ljubav covjeka kojeg volis(ono sto je od nje ostalo),nitko ti to nece zamjeriti.
    Samo zrtvovanje i odricanje od neceg zarko zeljenog nije vise podloga za dobar brak.Osim toga tvoje javljanje na ovu temu(potpomognuta
    oplodnja) navelo nas je na krivo razmisljanje-da zalis zbog djeteta ne braka.Sretno draga Skandy kako god odlucis i sto god napravis.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sela, željela sam dijete ,žarko i svim srcem.naravno da ga želim i sada ali u momentu kada sam saznala da on više nema snage i ne vjeruje da ćemo ikada uspjeti , ja sam odlučila odustati od svega i ostati sa njim a tko god me poznaje zna kolika bi to za mene žrtva bila. ja sam odlučila spašavat svoj brak svjesna da neću postati majka.Nisam uspjela niti u jednom.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Ove naše borbe nisu borbe jedne osobe....borbe su parova koji su odlučili isprobati sve što se može....svjesni činjenice da neće biti lako...svjesni činjenice da možda uspjeh neće biti od prve....i naposljetku svjesni užasno bolne činjenice da, nažalost, postoji i šansa da uspjeha neće ni biti....
    Isto tako, za neuspjeh nije `kriva´ jedna osoba...nisu ni obje...nije nitko `kriv´, već onaj jedan djelić na kojeg nitko ne može utjecati...eh ,kad bi barem sve ovisilo samo o našim željama i trudu...
    ali duboko vjerujem da prava ljubav za sve pronađe način, ma koliko teško i bolno bilo...a naravno da itekako zna biti.
    upravo tako.ovo je rečenica koju mjesecima slušam od strane prijatelja koju ću nadam se,u potpunosti tek shvatiti .kod mene se dogodilo da je ostala ljubav samo sa jedne (moje ) strane .

sejla avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Skandy, naravno da si žarko željela dijete, i da ga još uvijek želiš...da nije tako, ne bi se bila borila, pomirila bi se da tako mora biti i to je to....a činila si sve što možeš....grozno mi je ako si ostavljena zbog dosadašnjeg neuspjeha, jer ispada kao da se radi samo o `tvom neuspjehu´, da `ti sama nisi uspjela ostati trudna´...bili ste oboje u tome...i naravno da je utjecalo na vas i da je bilo kriza, ali svejedno...ne bi smio biti razlog....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Skandy, veliki zagrljaj i sretno! Sve može biti operećenje za brak, jer život je rijetko lak i ide po špagi, od MPO, do dobivanja djeteta. I meni je neko vrijeme u mom braku bilo dosta MPO-a i dosta te tuge i koncentracije na nešto što nije tu i beskonačno podređivanje života ritmu menstruacija-ovulacija, kako se meni činilo, odsad do menopauze, a bez neke nade da će biti nekog ishoda i smisla u tome (s moje strane), bilo je i kriza i suza pri povratku na klinike (moje, MM je uvijek gurao stvar), tako da nije uvijek to klasično muško-žensko podijeljeno. Teško je znati na čemu će se par slomiti, koji put je to i običan život sam, čak niti neki "izazov". Nemoj se mučiti pitanjima o krivnji, to nema nekog smisla. Želim ti sreću, ma kako je ostvarila!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Skandi

Šutim i grlim te...

Cocolina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i grlim

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Skandy,sad nemoj optuživati sebe.
    Nemoj optuživati ni MPO.
    Ljubav se u nekim brakovima negdje usput izgubi,ugasi...ali dolazi druga najčešće kada se najmanje nadamo.
    Pusti malo vremenu da učini svoje.Prihvati sve što ti se sada događa kao jednu stranicu života,jedan kratak preriod,koji ćeš ostaviti iza sebe i uživati u daljnim blagodatima koje ti život donosi.
    Lako je nama sada tebi pisati,no svatko od nas nosio je svoje probleme,našao rješenje dobro ili malo lošije.
    Ne uskraćuj si ono što ne moraš,a to su želje.Vladati ćeš ti opet svojim životom,i biti sretna.Nadam se da imaš posao i prijatelje,a to je već jako puno.
    Želim ti da što prije nađeš mir.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Skandi, draga, drži se koliko možeš, pokušaj usmjeirit misli na dobre stvari u životu koje imaš, nađi si neki hobi koji te razveseljava, druži se s prijateljicama, izlazi...a ja sam sigurna da će sreća pokucati na tvoja vrata kad joj se budeš najmanje nadala, i da ćeš u "paketu" postati i majka, i pronaći pravu istinsku ljubav!!!! Jer draga moja, itekako to zaslužuješ

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga skandy,
    vjerujem da se većina nas bar jednom zapitala "hoćemo li mi ovo izdržati?", sumnjam da si ti išta više opteretila svog muža nego ostale. Na bračnom putu se kamenje spoticanja nalazi na svakom koraku; da nije MPO, možda bi bilo rođenje djeteta, možda bolest, prevara, besparica, možda životna monotonija...

Drži glavu iznad površine, ja ti želim da dan kad ćeš opet prodisati dođe što prije! Nepredvidivost života, srećom, ne ide samo u lošem pravcu.
    Nađi mir i sreću a onda, ako budeš htjela, nam se vrati...ne bi bila prva

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Draga Skandi stvarno je preteško to što nam život čini, iako tako puno lijepoga pruža, najteže pada ono negativno što je u manjini ali to je najbrutalnije i najbolnije! Nedaj se, ako te je sreća gurnula i deset puta si pala, jedanaesti put ustani obriši suze i krv sa koljena i kreni dalje jer vrijedi se veseliti i za ono malobrojno ali lijepo!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

grlim jako

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

grlim

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

glavu gore ...zaista teska situacija...ali imala sam prijateljicu koju je muz varao za vrijeme umjetnih oplodnji sto je kasnije saznala..bila sam joj podrska velika...tako da ono što te ne ubije ojača te...draga drzi se..nedaj se proci ce i to...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Draga, cure su ti sve rekle.... a ja ti šaljem jedan dugi čvrsti zagrljaj !!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sejla prvotno napisa Vidi poruku
    Debelo potpisujem

Vjeruj mi da sam vidjela mnoge parove koji su nakon godina zajedničke borbe, dobili djete a onda se nakon par mjeseci razveli.
    Grlim te jako i drži se.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Draga skandy,
    vjerujem da se većina nas bar jednom zapitala "hoćemo li mi ovo izdržati?", sumnjam da si ti išta više opteretila svog muža nego ostale. Na bračnom putu se kamenje spoticanja nalazi na svakom koraku; da nije MPO, možda bi bilo rođenje djeteta, možda bolest, prevara, besparica, možda životna monotonija...

Drži glavu iznad površine, ja ti želim da dan kad ćeš opet prodisati dođe što prije! Nepredvidivost života, srećom, ne ide samo u lošem pravcu.
    Nađi mir i sreću a onda, ako budeš htjela, nam se vrati...ne bi bila prva
    potpisujem sve, posebno ovo boldano, a tebi Skandy želim kao što je Argente napisala da što prije prodišeš!

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

joj iskreno neznam što da ti napišem osim da ti šaljem jedan veliki zagrljaj.............

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

upravo tako. život piše čudne priče!

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Skandy neizmjerno mi je zao zbog neuspjelog braka,ali nigdje nije zapisano da neces jednom biti majka sa nekim dostojnijim da bude otac.
    Drz se....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

i ja kao Mojca, šutim i grlim te
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 24.03.2012. at 10:23

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Skandy stvarno mi je žao
    Voljela bih da se što prije okreneš budućnosti i ostaviš sve ove probleme iza sebe.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Skandy, jako mi je žao

Sigurna sam da ćeš pronaći snage da prebrodiš i ovu krizu. Ne vjerujem u nedodirljivi brak, puno je stvari koje ga određuju. Nemoj samo misliti da su to tvoji neuspjesi! Naprosto neke stvari u životu se dogode i čovjek nauči živjeti s tim. Želim ti da što prije kreneš nekim ljepšim putem

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

skandy

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

skandy

nakon kiše dolazi sunce...

bubili avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

nakon što sam sve ovo pročitala,zaista sam po prvi put ostala stvarno bez teksta
    ne znam što bih ja da se meni tako nešto dogodi,ali ovo je strašno
    jako mi je žao

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

još jednom hvala vam svima na lijepim riječima. Ako ništa drugo iz cijele ove priče upoznala sam jednu novu sebe . Niti sam znala da mogu isplakati toliko suza,niti sam znala da mogu podnijeti tolike križeve koliki su mi se nagomilali tokom svih ovih godina .I ono najvažnije ...onaj optimizam,ne u istoj mjeri ali još uvjek je prisutan ... tu negdje ...

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bravo Skandy!
    Ovo je odličan početak!Samo nastavi upoznavati i voljeti sebe.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Odlično! Kad ti se zaplače, plači! kad ti se smije, smij se! I... ne daj se!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •