Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Pelene koje ne puštaju na leđima?

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno Pelene koje ne puštaju na leđima?

Kao što i naslov kaže, zanima me da li netko ima iskustva sa pelenama koje drže dobro i na leđima i među nogama... Naime, moja curka je redovito na boku i svaki put kad se pokaka, sve nam izađe na leđa a i među nogama. S obzirom da je odnedavno opet počela kakat nekoliko puta dnevno, muka nam je već od silnog presvlačenja... Isprobale smo do sada Pampers AB, Pampers Premium, Babylove, Huggies i sve do jedne cure na sve strane. Najgore su bile Huggies, te propuštaju i kroz onaj nepropusni dio... Dakle, molim ako ima tko za podijelit koji savjet bila bi zahvalna

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

i mi smo muku mućile sa pelenama. nama su se zasad najbolje pokazale pamper sleep and play i bebe(iz konzuma). jedino te koristimo. pampersice preko dana jer su tanke i lagane,a bebe preko noći jer nam super upijaju. i nepropuste nam kakicu ni pišakicu uopće. inače kaka 3-4 puta dnevno.

a dali ti dobro zategneš strane? možda ne zategneš dovoljno dobro ,pa stoga sve prijeđe vanka iz pelene.
    ne mislim da zategneš da bebolino ne može disati,nego dali je na leđima dovoljno dobro namješteno. ja uvijek provjerim kad stavljam pelenu.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Libero, one su imale gumicu na leđima koliko se sjećam. Mi smo koristili njih i one skuplje pampersice.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

babylove i libero su mi najbolje. Od pampersica sam odavno odustala

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi koristimo babylove ali ne mogu rec da bas nikad ne procure na leda ako se bas puno pokaka. Mislim da nijedna pelena to ne moze zadrzat 100%.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da nijedna pelena to ne moze zadrzat 100%.
    točno tako. bitno je čim se beba pokaka promjeniti. ponekad sam znala pričekati malo ako sam imala nekog posla,pa nam je procurilo,a radilo se o 10-15 minuta samo.

paulina55 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

mi od prvog dana koristimo Babylove i nikada nismo imali problema sa puštanjem, ni po danu ni po noći.
    Meni su se pokazale odličnima!

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Postala sam vec strucnjak za namjestanje pelena, stvarno ih pazljivo namjestam, ali ipak procure... Ako je na leđima onda uglavnom sve zadrze a ako je na boku(spava na boku i kad se igra cesto se okrece na bok) sve ode na leda ili među noge. Sto se tice presvlacenja odmah, to nam se do sada nije pokazalo kao dobro rjesenje jer kad sam isla odmah presvlacit, pelena nije popila kakicu i sve bi nam se razlilo cim bi otvorila pelenu... Bilo mi je jasno da je tesko zadrzat kakicu kad bi se ispraznila nakon dva dana i to je stvarno bila kolicina, ali ovo sad kad kaka pomalo mi nije jasno... Danas cu kupit libero pa cemo vidjet... A da li netko zna gdje se ima za kupit Teta Violeta pelene? Dobili smo par za probu i sjecam se da su nam bile ok...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo imali Libero za noć i one Mullerove za dan. Bile su ok i jedne i druge. Pampers 0 bodova od mene.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Nama su dobre Libero, stvarno bi se jako jako rijetko desilo da propuste. I Beautybaby od Müllera, jako dobro zadržavaju oko nogica, a mislim da su i najjeftinije od svih.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Važno je da dete bude kilažom na donjoj granici za pelenu. Znači pazi da joj ne treba veći broj.
    Nama su babylove bile odlične, ali moja se nikada nije pokakala ležeći tako da nismo imali curenje na leđima, samo poneku eksploziju sa strane

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    Važno je da dete bude kilažom na donjoj granici za pelenu. Znači pazi da joj ne treba veći broj.
    Nama su babylove bile odlične, ali moja se nikada nije pokakala ležeći tako da nismo imali curenje na leđima, samo poneku eksploziju sa strane
    mi smo isto uvijek kupovali veči broj.

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

haha... zaboravih napisati i ja... i mi koristimo za broj veće...

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni daleko najbolje i najdulje noći drže one "stare" zelene pampersice, one novije bijele su mi koma. Po danu koristimo od platnenih, Mullerovih, Dm-ovih...
    Neki dan sam išla u Lidl po Pampersice i nije bilo njenog broja, a nedjelja popodne, uzela sam neke njihove Toujour il tako nekako i skroz su ok, ali kad znam da ju duže ne mogu presvući za obe cure su mi se najbolje pokazale zelene pampersice

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nama su Violeta odlične pelene, a u manjim brojevima (1 i 2) su babylove bile dobre - pampersice su obavezno curile
    Violeta ima u Getrou na Vrbanima i u Kauflandu na Ravnicama - prije ih je bilo i u intersparu i superkonzumu, ali više ne.
    jedini problem s njima mi je ta dostupnost, jer ih ima samo na par mjesta u zagrebu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja svašta koristim
    Babylove, Pampers, Libero....zavisi što je na akciji
    ma sa svakom smo imali većih i manjih incidenata, zavisi od jelovnika, količine tekućine

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I Pampers i Babylove, ali obavezno sam pazila da je veći broj. Sad koristimo Babylove 4+, 0d 9-20kg ( on ima 13) i odlične su.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam sa sinom bila libero-fan
    genijalne su nam bile
    pocela s njima i sa kceri, ali imala je neku reakciju na njih na oba boka (ima blazi AD)
    pa smo presli na huggies
    i da, pustaju kad je imalo 'postenija' stolica, a moja isto cesto kaka
    vidis, bas bih mozda mogla probati opet s liberom, ili da se strpim jos mjesec, dva, tad cu je ionako pokusati skinuti iz pelena, bilo bi i vrijeme
    Posljednje uređivanje od summer : 23.03.2012. at 10:09

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Platnene pelene. Evo u 5 mj. nikad nisu procurile.

mayato avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mi smo također imali iste probleme i spasio nas je Libero, sve smo isprobale što si i sama navela, ali jedino je Libero uspio zadržati kakicu u peleni

Jainina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Evo sinoć smo stavile Libero i jutros je uspio zadržati popriličan istovar inace nam je gotovo svskodnevna jutarnja rutina bila buđenje u kakici do pazuha, curka se uredno ujutro prazni a kako je vec puna popiskina pelena uvijek je sve vani zavrsilo... Do jucer smo spavale sa dvije pelene i tako smo uspijevale ostati suhe, ali mi je to bilo grozno ju tako utapat u pelenama, cinilo mi se ko da se jedva krece... Nadam se da ce Libero i ubuduce drzati, da bije bila prva sreca

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •