-
moje je dijete skoro umrlo od komplikacija nastalih zbog imunizacije jer je doktor propustio napraviti pretragu u 25 tt, pa je učinjena u 29 tt i skoro je bilo prekasno. pretpostavljam si da bi nas ta injekcija spasila mnogih komplikacija i prijevremenog poroda. s druge strane, meni to nije bila prva trudnoća, izgubila sam jednu bebu u 9 tt i dobila rogham iako su tvrdili da nije potreban nakon tako kratke trudnoće. da li je ta injekcija doprinjela ili pomogla pri sljedećoj trudnoći nikad neću saznati. također, imam u obitelji povijest imunoloških bolesti pa je i to jedna velika nepoznanica. ja nisam bila dovoljno informirana, inače bih vjerojatno sama ukazala doktoru na to da je zaboravio pretragu. i sad iz ove perspektive vjerojatno bih napravila sve da dođem do te injekcije. ono što mene brine u tvojoj priči je to kako većina doktora olako prelaze preko tog problema, a moje dijete nije bilo jedino na odjelu koje je prijevremeno rođeno kao posljedica imunizacije. na tvom mjestu bih si vjerojatno nabavila rogham. pa ako se može čuvati u frižideru i nije neophodan tijekom trudnoće, ako je beba + krvne grupe iskoristiti ćeš ga nakon poroda. ako imaš još pitanja javi se na pp!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma