Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: hitna pedijatrija u domu zdravlja u Zagrebu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno hitna pedijatrija u domu zdravlja u Zagrebu

Zanima me tko ima pravo na hitni prijem u domovima zdravlja u Zagrebu ( znači oni koji dežuraju vikendom i praznicima),veli mi danas doktorica kak imaju puno dece, i da bi naša skoro školarka ( 6 godina) trebala proć. Sad ja velim pa dete još ni sedam godina staro, veli ona meni ma može i s 4 ić. E U nekima pedijatrijama ima dece i od 12-15 godina, a opet negdje samo do najćešće 7, dal ak mi idemo kod obiteljske dokrorice ( koja nema drugu smjenu zamjensku doktoricu) imamo pravo na taj hitni prijem, ili to važi samo za klince koji su i u biti kod pedijatra i ostale dane????

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pravilo je ako dijete ima karton kod pedijatra na hitnu ide kod dežurnog pedijatra
    ako ima karton kod dr. opće prakse, bez obzira koliko dijete ima godina, na hitnu ide kod dežurnog liječnika opće prakse

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

U Baruna Filipovića, gdje je hitna pedijatrijska, ti je i hitna opće prakse (nakon porte vrata s lijeve strane). Kao što ti je Aleks rekla, ako je dijete kod dr. opće prakse, idete tamo. Ja baš to pitala kad smo se prebacili kod Mažuranićke, na tvoj preporuku (Hvala!)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo morali dijete prebaciti od pedijatra iz Baruna Filipovića općoj medicini. Kako nitko od nas nije tamo kod opće medicine onda ga nitko nije htio primiti pa ga je MM prebacio kod svoje doktorice koja je bila u Studentskoj poliklinici i sad klinac u dežurstvo ne ide više u Baruna FIlipovića nego u Runjaninovu iako živimo na Trešnjevci. Hoćem reći, ne ide se u dežurstvo prema mjestu stanovanja nego prema odabranom liječniku.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa Vidi poruku
    U Baruna Filipovića, gdje je hitna pedijatrijska, ti je i hitna opće prakse (nakon porte vrata s lijeve strane). Kao što ti je Aleks rekla, ako je dijete kod dr. opće prakse, idete tamo. Ja baš to pitala kad smo se prebacili kod Mažuranićke, na tvoj preporuku (Hvala!)
    ma pitat ću ja Mažuraničku, znači dete bi onda ipak moglo ić kod pedijatra ( ček tam postoji i dr. opće prakse?) ak se kaj zalomi prek vikenda. Ili, kolko ja znam tam ima i dežurni zubar, iza onih prozirnih vrata.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 24.03.2012. at 06:35

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne kod pedijatra, nego na dežurstvo opće prakse - isto mjesto, ali vrata s lijeve strane, ne s desne gdje je pedijatrija. Između porte i mikrobiološkog labaratorija. Rade vikendom i blagdanom do 22h.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i idešli ti ponekad tam na hitnu, kakvi su?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Bila sam dva puta za sebe, nisam još išla s klincem. Ok je bilo oba puta. Isto kao kod pedijatra, samo za velike

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ništ pitala bum mažuraničku pa onda donijela odluku.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakvu odluku?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

dalću dete odmah prebacit na opću, ili čekat da još ponekads kažu da smo višak,jer viškova do nas ima najmanje 100kom
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 25.03.2012. at 12:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •