Poštovana Inesz kao što sam i napomenuo s obzirom da smo nedavno osnovani još smo u radnim pripremama , pregovorima salijećnicima konvencionalne ali i alternativne medicine . Sto se tiće lijećenja na osnovi meda i mednih proizvoda tu imamo povratne informacije štoviše od lijećnika iz slovenije a i lijepe naše . U potpunosti shvačam vaš skepticizam , boriti se sa neplodnosti nije lako niti psihićki a niti fiićki s toga mi je posve jasan vaš stav prema našoj udruzi . Mi ne reklamiramo nikoga već smo naša iskustva pretoćili u rad udruge .
Naši budući suradnici su lijećnici koji za to imaju diplome / fitoterapeuti/ farmaceuti , liječnici specijalisti .
Jasno nam je da mnogi lijećnici zaziru od fitoterapije i holistićkog pristupa lijećenja , no naša udruga želi pomoći neplodnim osobama da prije nego li se upute u medicinski pomognutu oplodnju iskušaju na što prirodniji naćin ostvariti svoje potomstvo . Svi članovi udruge su ujedno i nelpodne osobe neke od njih imju dogogodišnji staž na klinikama za humanu reprodukciju (pacijenti) , upravo te osobe su nam inspiracija za naš daljnji rad kao i naši divni liječnici i suradnici , koji su man ovijek na raspolaganju za sva naša pitanja ili dileme .
Netko je postavio pitanje glede liječenja endometrioze i policistićnih jajnika na prirodan naćin , voljni smo vam na ta pitanja odgovoriti ako bih ste bili ljubazni da nam date malo vremena .
Dakle mi sagledavamo neplodnost iz svih aspekata , pristupamo problemu na holistićki naćin i tražimo pomoć i lijećenje na što prirodniji naćin .Moram napomenuti da ne bih bilo zabune nismo u potpunosti odbacili farmakološko lijećenje već homeopatskim pristupom ( pripravcima) nadopunjujemo farmakološku terapiju .Dakle našim budućim korisnicima dajemo posebno pripremljenej jelovnike na osnovi sirovih i cijelovitih žitarica uz dodatak meda , propolisa i matićne mlijeći te pomno prepisanih suplimenata (vitamina i minetala) , pratit čemo ih od početka ulaska u postupke do okončanja istog .
S obzirom da sam stekao dojam da vama taj oblik i način lijećenja nije prihvatljiv ne vidim razloga za daljnja obijašnjavanja našeg budućeg rada . Samo želim da se zna da udruga nije i nikada neće biti paravan za neke nezakonite radnje , želja nam je pomoći svima koji nemogu ostvariti trudnoču te da se teško ostvarena trudnoća održi zdrava i da se rodi zdravo čedo.
Kada sam razmišljao dali otvoriti temu o udruzi na vašem forumu moram biti iskren da sam se dvoumo , s obzirom da je jedna osoba sa kojom blisko surađujemo imala velikih neugodnosti na vašem forumu , no kako se vodim načelom ravnopravnosti mislio sam da če se razviti neki vid suradnje , no očito sam pogriješio . Naj toplije vam se zahvaljujem i ispričavam na ometanju vašeg forumskog prostora .