Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Udruga " DIJETE=NADA I RADOST RODITELJA"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned dijete je nada i radost avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Poštovana Inesz kao što sam i napomenuo s obzirom da smo nedavno osnovani još smo u radnim pripremama , pregovorima salijećnicima konvencionalne ali i alternativne medicine . Sto se tiće lijećenja na osnovi meda i mednih proizvoda tu imamo povratne informacije štoviše od lijećnika iz slovenije a i lijepe naše . U potpunosti shvačam vaš skepticizam , boriti se sa neplodnosti nije lako niti psihićki a niti fiićki s toga mi je posve jasan vaš stav prema našoj udruzi . Mi ne reklamiramo nikoga već smo naša iskustva pretoćili u rad udruge .
    Naši budući suradnici su lijećnici koji za to imaju diplome / fitoterapeuti/ farmaceuti , liječnici specijalisti .
    Jasno nam je da mnogi lijećnici zaziru od fitoterapije i holistićkog pristupa lijećenja , no naša udruga želi pomoći neplodnim osobama da prije nego li se upute u medicinski pomognutu oplodnju iskušaju na što prirodniji naćin ostvariti svoje potomstvo . Svi članovi udruge su ujedno i nelpodne osobe neke od njih imju dogogodišnji staž na klinikama za humanu reprodukciju (pacijenti) , upravo te osobe su nam inspiracija za naš daljnji rad kao i naši divni liječnici i suradnici , koji su man ovijek na raspolaganju za sva naša pitanja ili dileme .
    Netko je postavio pitanje glede liječenja endometrioze i policistićnih jajnika na prirodan naćin , voljni smo vam na ta pitanja odgovoriti ako bih ste bili ljubazni da nam date malo vremena .
    Dakle mi sagledavamo neplodnost iz svih aspekata , pristupamo problemu na holistićki naćin i tražimo pomoć i lijećenje na što prirodniji naćin .Moram napomenuti da ne bih bilo zabune nismo u potpunosti odbacili farmakološko lijećenje već homeopatskim pristupom ( pripravcima) nadopunjujemo farmakološku terapiju .Dakle našim budućim korisnicima dajemo posebno pripremljenej jelovnike na osnovi sirovih i cijelovitih žitarica uz dodatak meda , propolisa i matićne mlijeći te pomno prepisanih suplimenata (vitamina i minetala) , pratit čemo ih od početka ulaska u postupke do okončanja istog .
    S obzirom da sam stekao dojam da vama taj oblik i način lijećenja nije prihvatljiv ne vidim razloga za daljnja obijašnjavanja našeg budućeg rada . Samo želim da se zna da udruga nije i nikada neće biti paravan za neke nezakonite radnje , želja nam je pomoći svima koji nemogu ostvariti trudnoču te da se teško ostvarena trudnoća održi zdrava i da se rodi zdravo čedo.
    Kada sam razmišljao dali otvoriti temu o udruzi na vašem forumu moram biti iskren da sam se dvoumo , s obzirom da je jedna osoba sa kojom blisko surađujemo imala velikih neugodnosti na vašem forumu , no kako se vodim načelom ravnopravnosti mislio sam da če se razviti neki vid suradnje , no očito sam pogriješio . Naj toplije vam se zahvaljujem i ispričavam na ometanju vašeg forumskog prostora .

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj dijete je nada i radost prvotno napisa Vidi poruku
    upućenih našoj osnivačici i predsjednici .
    po ovome bi se reklo da je otvaračica teme - žena

S obzirom da sam stekao dojam...
    a sada iza istoga nicka piše - muškarac

Poštovana/poštovani, molimo vas da odlučite tko je iza nicka, budući da ovakve stvari ne dopuštamo.
    Hvalevrijedna je vaša inicijativa da poduzimate bilo što na nivou civilnoga društva, ali se bojim da ovaj forum nije medij na kojemu ćete naći podršku.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Dakle mi sagledavamo neplodnost iz svih aspekata , pristupamo problemu na holistićki naćin i tražimo pomoć i lijećenje na što prirodniji naćin.Moram napomenuti da ne bih bilo zabune nismo u potpunosti odbacili farmakološko lijećenje...
    ...S obzirom da sam stekao dojam da vama taj oblik i način lijećenja nije prihvatljiv ne vidim razloga za daljnja obijašnjavanja našeg budućeg rada
    Pitam se kako očekujete da nakon ovakvog odgovora osoba koja treba i traži pomoć pristupi vašoj udruzi?!
    Prvo naglašavate komplementarnost holističkog i farmakološkog pristupa, a nakon toga osobi kojoj je holistički pristup neprihvatljiv odbijate pružiti bilo kakvu daljnju informaciju. Mene ovakva isključivost "either my way or highway" u svakom slučaju odbija prema bilo kakvom daljnjem dijalogu kad je očito jednosmjeran.

Kada sam razmišljao dali otvoriti temu o udruzi na vašem forumu moram biti iskren da sam se dvoumo , s obzirom da je jedna osoba sa kojom blisko surađujemo imala velikih neugodnosti na vašem forumu
    Ovo me iskreno iznenadilo jer sam, u ovih nekoliko mjeseci otkad sam ovdje, dobila samo informacije, pomoć i podršku, pa vas molim možete li ovo elaborirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •