-
evo, nisam detaljno čitala o bb, ali ja mislim možda napraviti (relativno) slično nekaj:
želja mi je uvesti našu malu u našu "zajednicu". tu bih uračunala ljude za koje smatram da će naprosto biti dio njezinog života dok odrasta. tu ne spada familija zato jer je familija, susjedi jer su susjedi i sl. tu spadaju ljudi s kojima se družimo, pa će i ona s njima dolaziti u kontakt i sigurno će utjecati na nju i njen život.
doduše - mislim da se to inače i sasvim prirodno događa za vrijeme babinja, ljudi dođu u posjet, pa se "upoznaju" s bebom i to je svojevrsni uvod u zajednicu, ali htjela bih nekako zapravo možda i naglasiti tom užem krugu ljudi koliko su nam bitni u životima i mislimo da će biti i u njemom.
dakle ideja je da pozovemo ljude na finu papicu i druženje. svi bi trebali donijeti poklon - neku želju ili lijepu misao za klinku na komadiću papira, koju ćemo spremiti u neku kutijicu, da ima za kasnije, zajedno s par fotki s druženja. mislim da bi to mogla biti lijepa uspomena na ljude koji su tu bili za nju na početku njezina života. uz papicu možemo raspraviti o tome što piše na papirićima, naravno tko želi. i to je to od "rituala", ostatak tulum 
nisam još niš odlučila, samo mi se mota po glavi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma