Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Nastaviti dojiti ili uvesti dohranu??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Čoksa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Bubilo,čitam baš ovo što si linkala,isto mi je,okolina totalno nepodržavajuća osim mužića,ostali,i to najbliži komentiraju na način da oni najbolje znaju (godine iskustva),i ne samo to,čak se neki ljute da kako sam tvrdoglava,da dijete ne napreduje,da ću ga izgladnit,i da ne nabrajam,tak da sam cijeli dan u bedu i pod pritiskom.. I isto smo naručeni za vaganje nakon tjedan dana,čisto se veselim..

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Čoksa prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo,čitam baš ovo što si linkala,isto mi je,okolina totalno nepodržavajuća osim mužića,ostali,i to najbliži komentiraju na način da oni najbolje znaju (godine iskustva),i ne samo to,čak se neki ljute da kako sam tvrdoglava,da dijete ne napreduje,da ću ga izgladnit,i da ne nabrajam,tak da sam cijeli dan u bedu i pod pritiskom.. I isto smo naručeni za vaganje nakon tjedan dana,čisto se veselim..

Razumijem te u potpunosti, meni je najbolja frendica rekla da nisam normalna i ko bi normalan dojio cijeli dan. A da ne pričam o rodbini, teti koja valjda zna jer je ona 1980-tih svojim kćerima davala špek s 3 mjeseca po preporuci pedijatra i sl. Mama i mm su mi stvarno bili super. A i pedijatrica je nakon drugog, trećeg tjednog vaganja skužila da se ja ne dam, pa je postala "prodojeća" .

Tvoj je stvarno puno dobio, meni se čini da je to i više nego prosjek po tablicama za te mjesece.
    Stavi prst u uho i doji . Nemoj ni pričat sa svima, kimaj glavom samo "da, da".
    AD mu ne treba, a jabuka ima manje kalorija i masnoće od tvog mlijeka, niti bi ju odmah prihvatio, niti bi mu zamijenila pravi mliječni obrok.
    Držite se.

Kad stigneš pročitaj malo i o mastitisu (na portalu, drugim topicima), ja sam ga imala preko 20 puta, nisam uzimala antibiotike niti jednom, uspjeli smo ih uvijek razbiti masiranjem i čestim sisanjem. Naravno, znam da ima težih i lakših i različitih problema kod mastitisa, i ne želim reći da ne moraš uzimati antibiotik, ali pogledaj malo tekstove ako ti se opet dogodi zastoj da ga riješiš na vrijeme prije nego te uhvati temperatura, crvenilo...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •