Beba je stara 4 i pol mjeseca. Isključivo je dojena cijelo ovo vrijeme. Prije 4 dana sam dobila temperaturu 38.1 zajedno sa ovećom užasno bolnom kvrgom u dojci i doc mi je dala antibiotike za mastitis. Sve bi bilo u redu da mali od tada nema svaki dan po jedan do dva proljeva i primijetila sam da mu je pelena oko struka veća nego inače što znači da je i izgubio na težini. Sad sam u panici jer ne znam bi li nastavila isključivo dojit ili bi uvela dohranu odmah,ili nešto treće. Upomoć,hitan odgovor potreban,ne znam kom bi se obratila s obzirom da je subota??

Odgovori s citatom
). E al onda smo naišli na ozbiljniji problem,a to je ona spomenuta kilaža. Dakle,poprilično je usporio s dobivanjem na težini. Od rođenja je dijete koje izvrsno napreduje,nikakvih problema s dojenje,ma mrcina i pol. I sad zadnjih tjedan-dva jedva da je išta dobio na težini. Pedica kaže da vjerojatno nemam mlijeka dovoljno pa da vidim koliko jede tako da ga izvažem (btw gdje da nađem tako preciznu vagu ako tko zna?),nakon toga podojim i onda opet izvažem pa ću vidjet koliko pojede, i ako nije dovoljno da uvedem adaptirano mlijeko. Meni je to koma jer sam zbilja htjela dojit do kraja (koliko je idealno za bebu). Mama se pak trudi dokazat svoju teoriju o kašicama i tome kako se to "nekad radilo". Ja sam sad zbunjena,ne znam šta da sad radim više,a muka me hvata od adaptiranog mlijeka.
Znači,ne vagat..? Btw nije mi jasno kako nema dovoljno mlijeka,on kad završi s cicom iz nje ja još uredno mogu istisnut hrpu mlijeka,jel moguće da je mlijeko rijetko,nekvalitetno..?

) ima 10,5 kg.
I isto smo naručeni za vaganje nakon tjedan dana,čisto se veselim..

.
Bome baš!
Još samo da dobro prođe to vaganje sljedeći tjedan i nema sretnije od mene! Apdejtat ću što se zbilo
Sve super,al proljev i dalje dosađuje,već tjedan dana,bar 1x dnevno,po preporuci uzimam kapsule probiotika,al ništa..