Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: beba u konstantnom stanju mirovanja tijekom ultrazvuka u 13 tj.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno beba u konstantnom stanju mirovanja tijekom ultrazvuka u 13 tj.

jučer sam bila na redovnoj kontroli kod svoje ginekologice...beba izgleda odlično...tj..razvijena je u skladu s tjednom trudnoće u kojem se nalazim 13..srce uredno kuca,al nigdje ni jednog pokreta....PANIKAAA ...ovo mi je 2 trudnoća i ovako mi se nešto nije ni jednom dogodilo tjekom ni jednog pregleda...nisam mogla spavati od brige....da li je još itko imao slično iskustvo...što sve može biti u pitanju...??????

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Možda je beba samo spavala?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam također bila prije 3 dana na pregledu, također u 13 tjednu i kad me počela dr. pregledavati na uzv-u, beba je spavala pa se probudila kad sam se ja počela smijati, ali sutradan sam opet morala doći na uzv na odjel jer je bolji (3D) da dr. uzme neke mjere i beba je cijelo vrijeme spavala i nije se micala. Bitni da srce kuca! Ne brini!

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno bebini pokreti u trbuhu

trenutno sam u 13 tjednu trudnoće i prije 2 dana sam bila na redovnoj kontroli kod svoje ginekologice...bebica se razvila u skladu s tjednom trudnoće u kojem se nalazim,srce uredno kuca....ali nigdje ni jednog bebinog pokreta...malo sam preplašena jer u svojoj prvoj trudnoći nisam ovako nešto doživjela...ne znam što bi to moglo značiti...dr. mi je rekla da je beba zaista mirnija...al da to može biti zbog toga što nisam jela ...i da uistinu sam bila gladna...što vi mislite...da li se vama nešto slično ikada dogodilo...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tanja, dobro došla na forum. Nema potrebe otvarati više identičnih tema, zbog toga sam spojila tvoje poruke.

astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

tanja, mislim da nema smisla da se strašiš, pa da nešto nije u redu doktorica bi to valjda vidila i rekla bi ti.
    možda je beba samo spavala.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Da,ma vjerovatno je samo spavala...nadam se da je tako...moram misliti pozitivno,al pošto mi se nije nikada prije desilo stajao mi je veliki upitnik iznad glave...hvala na podršci...Petra 22...utješno je čuti da je još netko imao slično iskustvo i da je to sve normalno...hvala na odgovoru...pozzz tebi i naravno tvom anđelčiću...

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moj je spavao svaki put na uzv, nikad ga nisam vidila da mrda. evo sada ima 3 godine i non stop skace, divlja i nema mira 2 sekunde.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hej meri...hvala ti na postu baš mi je to interesantno...nakon jedne preaktivne prve bebice ovo mi je bilo takoooo neobično...vjerovatno skupla snagu za dolazak na ovaj svijet...al eto ja nekako jedva čekam idući pregled...

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mene su isto hvatale paranoje kad je beba sve do 15 tt micala samo rukama...

a onda se naglo okrenula i počela me bubati nogama u okolne organe, što je nekad bilo i bolno.
    Na idućim pregledima se okretala kao ringišpil

smiri se, sve ti je to ok

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

tanja ja sam bila danas na pregledu 15+4 i ista stvar, ne zeli maknuti glavicu da mu je dr izmjeri... nikako, pokusala je i s vaginalnim i obicnim ultazvukom... misli da je mozda zbog posteljice... ugl salje me na 4d za dva tjedna... i u pocetku mi je to bilo ok ali sto dan odmice sve sam vise zabrinuta....

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ma potpuno te razumijem...jednostavno ti nije svejedno,pokušavaš sebi to sve razumno objasniti,al ipak...ženski mozak je čudna stvar...za 2 tjedna i ja idem na svoj redovni pregled i molim se Bogu da se ne ponovi koliko god mi drugi tvrdili da je sve to normalno...utješno mi je to što sam prije par dana osjetila bebine pokrete u trbuhu pa valjda je onda sve ok...a ti...jel osjetiš pokrete...šta ti je dr. rekla o tome...samo se smiri i razmišljaj pozitivno ... molimo se zajedno za naše bebice i moli te javi mi šta ti je bilo na pregledu i ja ću učiniti isto

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

o blago ti se za pokrete, ja jos ne mogu osjetit bubicu.... ali kaze dr da je mala da bi je uopce osjetila... vidim da smo tu negdje s terminima... moj je 23.09. .... nadam se da cu je i ja brzo osjetit... drz se tanjice javim naravno, i ti meni

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

da...što se tiče pokreta još i jeste rano,posebno ako ti je ovo prva trudnoća...a da ćeš osjetiti pokrete uskoro uopće ne sumnjam...samo hrabro i uskoro se čujemo s dobri vijestima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •