Naravno da nisi jedina, ništa što je itko osjetio na temu MPO nije ono... da je on sam u tome jer nas je u tome fakat jedna masa, najrazličitijih i ljudi i dijganoza, razlika je samo što se nešto ovdje piše, a nešto ne.
Ako ti mogu govoriti iz mojihi cipela - garantiram ti da bi ti bilo lakše uz anesteziju, jer vani to tako i ide, nije zamišljeno ono "partizanski" - stisni i trpi. Mislim... ako se dobiva za vađenje zuba itd. i nitko tamo ne očekuje ono... iskaz hrabrosti, zašto bi ovdje.
Naravski, ovisi i o puno fizičkih stvari koliko će punkcija bit bolna - zrelost i dostpunost folikula (cista boli, zreli f. ne, mislim), broj folikula (nije isto 1-2 ili 13), položaj jajnika (nije isto normalan, ili priraslicama zalijepljen uz maternicu).
Of kors, ako nisi od tipova da ti sama anestezija zadaje više problema od punkcije (povraćanje, vrtoglavice itd.).
U pravilu, većina žena ok podnosi anesteziju, ali uvijek ima onih kojima je to fakat koma.
Konkretno
- moja prva na VV-u, uz istu (nepostojeću) anesteziju je bila ono... Prometej razapet na stijeni, kljuca ga orao, ono patnja samo takva;
- moja druga na VV-u, ista nepostojeća anestezija, isti dok, 13, ali zrelih i bolje smještenih folikula - doktore, zar već gotovo?;
- dalje su sve bile MB i anestezija, ništa osjetila, Prometej-filing izostao, skroz na moje zadovoljstvo.
I dalje samo tako, uz opću, uz jedan mali prirodnjačić s premazom di je isto nako toga bilo hops na kavu, bez Prometej-filinga.
Posljednje uređivanje od ina33 : 28.03.2012. at 12:17