Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Dugoročne posljedice hormonske stimulacije u MPO postupcima na zdravlje žene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala frka. Pogledat cu taj forum. Istina, dojila sam do 1,5 godine, ali sam mengu dobila 3 mjeseca nakon poroda, tako da sam bila plodna nakon toga. Kcer mi sad ima 2,5 godine i radimo neko vrijeme.
    Nekad jesu hormoni rijesenje ali s uvijek misli da je prije njih bolje sve ostalo probati. Puno srece pri radenju bebica! Pusa!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala frka. Pogledat cu taj forum. Istina, dojila sam do 1,5 godine, ali sam mengu dobila 3 mjeseca nakon poroda, tako da sam bila plodna nakon toga. Kcer mi sad ima 2,5 godine i radimo neko vrijeme.
    Nekad jesu hormoni rijesenje ali s uvijek misli da je prije njih bolje sve ostalo probati. Puno srece pri radenju bebica! Pusa!
    Naravno da se ni mi ne zaljećemo odmah na stimulacije i MPO to je jedna procedura koja traje, najprije dok se detektira problem a onda se počinje s praćenjem ovulacija i ciljanim postupcima ako nije neki veliki problem, ako ni to ne ide onda blagim stimulacijama s klomifenom i tek na kraju sa jačom dozom hormona...i mi smo problemi dosta od tog ostalog, tipa čajeva, bioenergije pa prehranom riješiti stvar ali nažalost ništa nije išlo i zbilja ne znam dali bih preporučila ljudima da tu gube dragocjeno vrijeme a i novac (mi smo ga dosta izgubili na te stvari), ako ćeš to raditi usput dok se čekaju recimo pretrage ili tako nešto OK, eto to je neki moj savjet...naš put do djeteta je trajao od moje 28 godine do 35 kad sam napokon zatrudnila i rodila tako da zna se to sve skupa razvući

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •