Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Dugoročne posljedice hormonske stimulacije u MPO postupcima na zdravlje žene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ma ne mora značiti da ćemo mi imati posljedice zbog stimulacija, ja sam svog ginekologa jednom to pitala, ne mpo dr-a već "običnog" za to, a on je rekao da se ne moram bojat za nešto zloćudno nedaj Bože kao posljedicu, ali samo da možemo otić malo ranije u menopauzu jer su se jajnici dosta trošili stimulacijama.
    Ali na preglede moramo ići sve, neovisno o tome jesmo li bili u stimulacijama ili ne.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    samo da možemo otić malo ranije u menopauzu jer su se jajnici dosta trošili stimulacijama
    mislim da ovo nije dokazano... stimulacija djeluje na rast onih folikula koji bi u tom ciklusu (da je nestimuliran) ionako propali zbog izdvajanja dominantnog folikula, tako sam ja to laički shvatila. ili...? ima li netko više info o ovome?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da ovo nije dokazano... stimulacija djeluje na rast onih folikula koji bi u tom ciklusu (da je nestimuliran) ionako propali zbog izdvajanja dominantnog folikula, tako sam ja to laički shvatila. ili...? ima li netko više info o ovome?
    x, tako je sushi, i ja sam tako shvatila ali puno doktora širi ovu mitologiju (obično općih ginića)
    u protivnom ne znam čemu bi služili pregledi na početku ciklusa kod low respondera, tzv. gađanje pogodnog ciklusa...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •