-
Podizem....zelim zvati na posao i najaviti 2mj prije isteka porodiljnog da bi uzela jos 3mj neplacenog i isla provjeriti sa pravnicom iz sindikata just in case...
Ona mi kaze da mi poslodavac nije duzan odobriti mirovanje,dakle moze ali nije obavezan!!!! To je velika razlika od ovog sto sam iscitala povise....
Dakle,jeli ja zovem i molim da mi to odobre ili im samo najavljujem jer ja na to imam neosporivo pravo (a jedina obaveza je najavit 30dn prije kad se vracas)????
Ako je potrebno,mogu prilozit med. dokumentaciju da su mi ta 3mj neplacenog potrebna radi pojacane njege djeteta,idemo na vjezbice 1x tjedno od 4og mj,nije to sad neznam ni ja kakva dijagnoza,ima neke nepravilne obrasce pokreta isl... Definitivno nije nesto na sto bi dobila onaj produzeni sa naknadom od HZZO-a!
Ako je to do dobre volje poslodavca onda sam nafrkla jer nisam u dobrim sa tetom iz HR-a,po odlasku na porodiljni sam opomenom pred tuzbu utjerivala svoja prava tako da ako ja nju sad idem nesto molit dobit cu odbijenicu samo takvu!
I da,nezelim dirat GO iz 2012,nesvidja mi se ideja da ga sad cijelog ispucam pa da onda nemam nista do 6og mj 2013! (znam da nije po zakonu ali u mojoj firmi ga ne odobravaju prije,odnosno daju samo 2dn po odradjenom mjesecu...cak i rjesenje o GO-u i broj dana dobijemo u 6om mj)
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 12.06.2012. at 17:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma