Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Rijeka - jaslice odnosno vrtići

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Rijeka - jaslice odnosno vrtići

Prije svega, lijep pozdrav svima!
    Zanima me kada bi se već bilo pametno prijaviti za jaslice...da ne zakasnimo Namjeravam koristiti godinu dana porodiljnoga,a potom natrag na posao, pa me zanima kada bih se već trebali raspitati odnosno predbilježiti za jaslice budući da nemamo neku drugu opciju...
    Znate li ima li koji vrtić na području Škurinja odnosno Drenove, jer smo mi uspjela 'izgooglati' samo ona čašnih sestara, mislim da se zove 'Nazaret'?
    Ili pak znate neku dobru tetu čuvalicu?

Mi to po principu 'bolje spriječiti nego liječiti'...

Može i na pp.
    Hvala svima

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jel još nekoga osim mene nervira ovo neobjavljivanje informacija o upisima, odnosno objavljivanje u zadnji čas? Već je 03.05.2012. a na njihovoj web stranici ni slova o upisima. Mi se prijavljujemo prvi put i ne želim paniku i skupljanje papira u zadnji čas, a očito će biti tako. Osim toga, pregenijalna im je fora bila lani u Novom listu objaviti "Dan otvorenih vrata" u riječkim vrtićima - koji se održavao taj isti dan kad je objavljeno i to do 16,00 sati??? Pročitala sam to uz jutarnju kavu na poslu, i kako sam mogla to izorganizirati?Nikako naravno.
    Znam otprilike što treba od papira prikupiti, ali molim nekoga tko je dijete upisivao lani da napiše što točno treba prikupiti.
    Zahvaljujem.

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nervira i mene
    trebat će ti: prosjek zadnje tri plaće za tebe i tm-a (izračunat, NE platne liste), koji je ujedno i uvjerenje da radite.
    potvrda o prebivalištu koju ćeš isprintat sa stranica zadnji čas i vrtić će ju nositi u MUP.
    liječničko uvjerenje da dijete može u vrtić (odi pedijatru i bez djeteta)
    izvod iz matične - može stari.

ostalo ćeš isprintat s weba (prijavu, ugovore).

to je obično to.

jedino ako imaš neki drugi sprecif. status tipa razvedena, samohrana, primaš dječji....ili dijete ima neki nalaz (logoped...), onda i to doneseš.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj dupla duplica prvotno napisa Vidi poruku
    potvrda o prebivalištu koju ćeš isprintat sa stranica zadnji čas i vrtić će ju nositi u MUP.
    Sa čijih stranica treba isprintati uvjerenje? I zašto zadnji čas, ovo ne kužim
    Kad sam svojedobno upisivala stariju išla sam na MUP po potvrde, ali znam da se nešto promijenilo.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala na info. U petak je objavljena odluka o upisima. Nije mi jasno što znači točka 12. Kakva uplata beskamatnog predujma?? Šta da plaćam dok ne znam da li mi je dijete upisano ili ne?

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Objavljeno je, da. I mislim da sam skužila glupost koju sam gore pitala

Ivez, predujam uplaćuješ nakon što se dijete upiše, između 1. i 10. rujna.

Prema ovome, mogu dati presliku izvoda iz matice rođenih iz 2008.? Ne treba novi dokument?

dupla duplica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tako je, ne treba novi izvod iz matične, može bilo koji.
    uvjerenje o prebivalištu više se ne ide vaditi u MUP, nego se u vrtiću ispuni jedan list (možda će biti i na stranicama objavljen) koji onda ide preko vrtića na provjeru u MUP.

to je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •