Želim ovu provalu podijeliti s vama, a nisam ziher na kojem topicu.. ali paše i ovdje...
Podršku produženom dojenju ja rijetko nalazim (osim na ovom forumu, naravno!)... MM srećom nema loših komentara.. njemu je to, kao i meni u biti normalno..
Sveki je poticala i podržavala produženo dojenje sve dok je nisam prešišala (17mj)...a sad pita "Je l tako da mu više ne daš da sisa?!".
Moja mama nije podržavala niti toliko dugo dojenje.. do godinu dana je sasvim dosta!! (ako ne i previše!!)
(Matija sad sisa samo rano ujutro, navečer prije spavanja i prije dnevnog spavanja vikendom)
I nakon dugo vremena, jučer me mama pita.. ma nemoj mi reći da još uvijek dojiš.. Pokušam joj objasniti da je ona iz generacije ispranog mozga što se tiče raznih "humanih" humana i sl.. ali brzo odustanem jer znam da neću promijeniti njeno mišljenje.. A i ona, znajući da neće promijeniti moje, krene uvjeravati Matiju (nadajući se da je on pametniji) pa ti si preveliki da sisaš, sisanje je za bebe.. je l tako da više nećeš... i nakon toga čuješ Matiju: "Baka, nemoj pričati bezveze"... Umrli smo od smijeha.. (Kako ono kažu.. pametnije pile od kokoši)