Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
Potpis na Juranu.

Pitanje je da li se radi o problemu estetike ili problemu senzorike... Ja bih rekla da je ovo drugo. Ni moji dečki ne trpe neke odjevne predmete (pa dobro pazim kad biram), neke cipele i slično. Općenito, prirodni materijali im bolje leže, a sintetiku ne žele ni gledati ni dodirivati. Čak i kad su sami znali izabrati neke lijepe sličice na majicama, znalo se pokazati da su "nenosive" ako imaju visok udio plastike.

I još nešto - vrlo često s majica moram skidati cedulje s brojem jer znaju biti ušivene plastičnim koncem i pikaju vrat.

Sintetičke veste su potpuno nenosive, kao i sintetičke čarape. Jakne moraju imati futer od prirodnog materijala. Komplicirano, ali djeca valjda imaju razloga. Sad sam se već i navikla.
Definitivno se radi o problemu estetike jer u ormaru mu je gotovo sve pamučno i udobno. On neke stvari koje su nove prihvati a neke ne, majice s kragnom neke prihvaća a neke ne, nema veze s udobnošću uvjerila sam se a sintetike niti nemamo skoro u ormaru, možda koji donji dio trenerke. A kada mu dođe da se presvuče kaže "ova majica mi je dosadila moram obući neku drugu"