Nakon sto je cijeli dan bljucala i to jako,jako puno nakon svakog podoja,otisli smo pedijatrici i dijagnoza je da mala prozdrljivica ima punu busu zraka koji nije uspjevala podrignuti niti isprduckati,pa joj je dizao zeludcic i tjerao na toliko bljucanje.Nakon masaze i toplomjera u guzi iz nje su prdci letili kao leptirici !moram ju stalno podizati na podrigivanje,eto,sad je bolje,danas samo jedno veeliko bljucanje,ali i podoj doziram,cim vidim da je pala u san,vadim cicu.
inace,u 20 dana je dobila 735 g,pa sam mirna jer me brinulo da je gladna koliko je jako bljucala,pa povracala u dalj! Netko je napisao da ne podriguje dijete kad zaspe,to sam i ja tako radila,al nije nam dobro donijela ta praksa,valjda ovisi od djeteta do djeteta.Inace,ped mi je rekla da je za bebe koje puno bljuckaju bolje da spavaju na blago povisenoj podlozi,kao na kosini,al moja misica nina kraj mene u krevetu,pa to ne mogu izvesti...i da,dajem joj Biogaya kapi!Pomogle su kod pocetnih problema sa vjetrovima,nadam se da ce i sada. hvala svima na trudu,saljemo vam veliku pusu!