Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: punjena teleca prsa

  1. #1
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009
    Lokacija
    hacijenda
    Postovi
    2,433

    Početno punjena teleca prsa

    dajte ideje...sa cime ih punite!!!!!!!!
    mislila sam to ya Uskrsni ponedjeljak,al nemam ideje za punjenje..

  2. #2
    Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012
    Lokacija
    Usa
    Postovi
    468

    Početno

    Na maslacu popržiti luk, dodati nasjeckane gljive, peršin.. Preostali maslac pjenasto umiješati pa mu dodati koricu i sok limuna, namočene perece (narezane i prelivene kipućim mlijekom; nakon što su malo odstajali), razmućena jaja, pripremljene gljive i mrvice. Posoliti, popapriti i začiniti Vegetom.
    Eto, jedan prijedlog. To će biti jaako fino, kako god odlučila napraviti

  3. #3
    trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009
    Lokacija
    ...na putu...
    Postovi
    2,329

    Početno

    Špinat+svježi sir
    ili
    Gljive+panceta+riža
    ili
    Pršut+sir

    Mmmm, sline mi cure!

  4. #4
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009
    Lokacija
    hacijenda
    Postovi
    2,433

    Početno

    negdje sam vidjela da se pune sa bukovacama i iygledalo mi je preeeeedobro,al ne znam gdje je bio taj recept

  5. #5
    Doga avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012
    Lokacija
    Usa
    Postovi
    468

    Početno

    Probaj na coolinarki, tamo stvarno možeš naći sve.

  6. #6
    MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    1,346

    Početno

    http://www.coolinarika.com/recept/punjena-teleca-prsa/ ja cu onda ovo praviti za uskrinsi ponedjeljak , bez vegete naravno. U nedjelju kuha sveki a u ponedjelak ja imam goste cure hvala za inspriaciju

  7. #7

    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Postovi
    669

    Početno

    Cure, ako trebate nešto svečanije, a jednostavno za pripremu, preporučam:

    http://www.coolinarika.com/recept/824399/

    Nije punjeno, ali je odlično. Tako mekano meso stvarno nisam do sada nikad postigla. Samo treba sve naslagati (meso treba dobro istuči), gurnuti u pećnicu i ''zaboraviti'' na cca 2 sata i meso se stvarno raspada od mekoće. Idealno za klince.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •