Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Što s ostacima ribe?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Postovi
    3,169

    Početno

    Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme da te moj muž čuje. On je lani uvatija jednog od 8 kg, nešto bolje mi nismo jeli. Zubatac je zubatac, što veći to bolji
    Ne znam, Trina, pekla sam ga u "falšoj peki" sa krumpirom, obilato zalila maslinovim uljem i vinom,
    bio je dobar, ne mogu reći da nije, ali nije onako sočan i sladak kao što budu manje ribe.
    Jednostavno te velike oborite ribe imaju kompaktno bijelo meso koje ima tendenciju da bude suho, zato ih znalci najviše vole na lešo ili u soli.

    Odoh raditi polpete...

  2. #2
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    6,874

    Početno

    Citiraj piplica prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, Trina, pekla sam ga u "falšoj peki" sa krumpirom, obilato zalila maslinovim uljem i vinom,
    bio je dobar, ne mogu reći da nije, ali nije onako sočan i sladak kao što budu manje ribe.
    Jednostavno te velike oborite ribe imaju kompaktno bijelo meso koje ima tendenciju da bude suho, zato ih znalci najviše vole na lešo ili u soli.

    Odoh raditi polpete...
    Ne možeš tako veliku ribu spremati na klasičan način, baš zato jer bude presuho. Mi smo ovoga na fete i na gradele, kasnije zalili s puno ulja. A od glavurde napravili juhu.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •