-
Draga Vala3, ti lijepo ako već želiš odgovarati, odgovori tim mudrijašima da Svjetska zdravstvena organizacija preporuča dojenje do minimalno navršene druge godine života, a tvoja bebica ima tek 10 mjeseci i još imate posla.
I meni su se skoro svi čudili, a svekrva me je jednom tjedno pitala jel još uvijek dojim.... a dojila sam prvo dijete do navršene treće godine, onda se rodila beba, pa joj je veća prepustila cice, bebu dojim 1,5 godinu, a starija mi je tako dobro pripremila dojke, da mi je ovo dojenje pjesma - san snova - puno mlijeka, nikakve ragade, mastitisi i slične priče.
Znači, samo naprijed, pa daj Bože da imaš i tandem uskoro!
-
Došla sam do zakljucka da čim oko deteta nešto radiš drugačije nego drugi, neki ljudi to doživljavaju kao lični napad na njih i njihov način roditeljstva. Ne daj Bože, ako još pri tom dete i lepo napreduje i nema problema, onda je to smak sveta, jer su oni pogrešili, mogli bolje i sl. Onda naravno sledi napad na tebe i ubeđivanje da radiš krivo, da trebaš da uradiš kao oni. U suštini njima treba opravdanje za sopstvene postupke i izbore, i to nema veze sa dobrobiti tvoga deteta, niti tvojom. Ne smatram da sam dužna da to ikome pružim. Znači ne dozvoli da te tuđe nedoumice živciraju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma