Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Svm sisavcima na svijetu dobro je majčino mlijeko, a ja nenormalna pa dojim!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Draga Vala3, ti lijepo ako već želiš odgovarati, odgovori tim mudrijašima da Svjetska zdravstvena organizacija preporuča dojenje do minimalno navršene druge godine života, a tvoja bebica ima tek 10 mjeseci i još imate posla.
    I meni su se skoro svi čudili, a svekrva me je jednom tjedno pitala jel još uvijek dojim.... a dojila sam prvo dijete do navršene treće godine, onda se rodila beba, pa joj je veća prepustila cice, bebu dojim 1,5 godinu, a starija mi je tako dobro pripremila dojke, da mi je ovo dojenje pjesma - san snova - puno mlijeka, nikakve ragade, mastitisi i slične priče.
    Znači, samo naprijed, pa daj Bože da imaš i tandem uskoro!

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Došla sam do zakljucka da čim oko deteta nešto radiš drugačije nego drugi, neki ljudi to doživljavaju kao lični napad na njih i njihov način roditeljstva. Ne daj Bože, ako još pri tom dete i lepo napreduje i nema problema, onda je to smak sveta, jer su oni pogrešili, mogli bolje i sl. Onda naravno sledi napad na tebe i ubeđivanje da radiš krivo, da trebaš da uradiš kao oni. U suštini njima treba opravdanje za sopstvene postupke i izbore, i to nema veze sa dobrobiti tvoga deteta, niti tvojom. Ne smatram da sam dužna da to ikome pružim. Znači ne dozvoli da te tuđe nedoumice živciraju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •