Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Svm sisavcima na svijetu dobro je majčino mlijeko, a ja nenormalna pa dojim!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nikad nisam razmišljala o tome da li ću dojiti dijete ili ne, to se jednostavno dogodilo. Sama pomisao na bočice, steriliziranja, prokuhavanja vode i mjerenje praha, užasavalo me. S jedne strane, gnjavaža sa pripremom, a sa druge prirodna i najnormalnija prehrana za bebu. Odlučila sam se za ovo drugo i uspjela to održati sve dok cura nije sama odlučila da joj je dosta (iako je i meni bilo, ali da je ona htjela, nastavili bi) Nakon dvije i po godine priča se ponovila. Ovog je puta prošlo puno jednostavnije, jer nije bilo bolova, ragada i sličnih nuspojava. Priča i dalje traje nakon 15 mjeseci i nadamo se bar još toliko.
    Onima koji me pitaju da li još dojim jednostavno kažem da, bez dodatnih objašnjavanja, a komentara nema ni dobrih ni loših, zasada. Treba samo bit uporan i slušati sebe, a ne ono što selo kaže i selo misli. Puno bi više žena dojilo da su manje slušale druge i posustale već kod prvog problema.
    Posljednje uređivanje od Diana72 : 11.08.2014. at 15:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •