Kupili nedavno sjedalicu za dijete od 15-36kg...namjeravala sam ovaj put uzeti nesto s isofixom ali smo bili financijski ograniceni, dolazilo je u obzir ispucati dobiveni bon i doplatiti malo. Uglavnom, prvi izbor nam je bio maxi cosi ali nam je sjedalica doslovce "otisla" ispred nosa i na kraju su ostale dvije-tri sjedalice u kombinaciji.

Mali ima 16 kg i 107 cm, jos mi stane u staru Priori sjedalicu ali je vec na knap po visini..s obzirom da sam navikla da mi sjedalice budu "zabetonirane" na sicu kad se vezu, malo me muci sto se ova dosta seta i ljulja i kad je malac vezan u nju. Je li to normalno? Zbog izvlacenja ruke ispod pojasa vec je bilo upozorenja

Drugo pitanje ako netko zna, znaci imamo obicnu Recaro Monzu, da li se nekako na nju moze dodati taj isofix dio? Spremam se nazvati ducan jer mi taj dio iz uputa nije bas najjasniji ali vise vjerujem ljudima koji sjedalicu koriste, naime prodavacica je rekla da se ta sjedalica moze pretvoriti u onaj mali buster bez naslona ali na sluzbenim stranicama jasno i glasno pise da Recaro ne proizvodi bustere bez naslona.