znam da je dosta tema napisano na temu romerica, ali nekako bi pokušala iz vaših iskustava izvuči ono što me zanima
naime u potrazi smo za AS I skupine (9-18)
i definitivno je odluka pala na Romericu, e sad mene zanima sljedeće (puno toga):
1. koju romericu u ovoj skupini preporučate,
2. što je sigurnije vezanje pojasom ili isofixom (ja sam iskreno za vezanje isofixom, onako laički čini mi se sigurnije, možda sam u krivu)
3. postoji li koja romerica koja se veže i pojasom i isofixom (i je li to uopće potrebno??)
4. koja je shema sa onom dodatnom nogom,
5. ako se uzme isofix to znači da ona može samo u naše vozilo ili se isofix i sjedalica mogu prebaciti i u drugo auto (naravno ako to auto ima mogućnost isofixa)
imajte razumijevanja za mene totalnu neznalicu, jer iskreno one tete u dućanima me toliko nerviraju, nemaju pojma o ničemu, a mi još manje i ta kombinacija je idealna
dosta putujemo ljeti i jako mi je bitno da je stolica ok i da mi to postavljanje bude i jednostavno i sigurno, iskreno lova mi je manje bitna![]()
pomozite totalnoj neznalici![]()

Odgovori s citatom
tnx
ste
, ali smo saznali preko neta, a znat ćemo točno u ponedjeljak kad ćemo ovu našu iz 2006.g. najverojatnije i kupiti da i ta famozna Lada Niva (koja mi zadaje najviše muke po ovom pitanju) ima mogućnost isofixa (baš me je iznenadilo)....
)
jedva čekamo prvu vožnju