Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
Ma da, i mogla sam ju nazvati s posla bez obzira na prezentaciju, stres i predsjednika svemira... ali nisam znala što bi joj rekla, i to preko telefona, ni danas ju nisam vidjela jer sam i ujutro i popodne organizirala svoje da malo uskoče, čule smo se telefonom, ali... ali... ali... s vrata sam jučer otišla, poslije joj nisam ništa rekla... i eto... sad mi se čini da sam zapravo jako glupa u svemu što nisam uopće reagirala do sad. Ali, nekako sam si sve posložila u glavi da je to gotova priča, i da moram izdržati do kraja tjedna, i da se još vrati mm pa da dogovorimo što ćemo dalje (koji nema pojma o ničemu, a svi na forumu znaju )...

Laku noć Rodice... .
E moja BB, održala si ti prezentaciju i pred 100 ljudi ako treba ali te uplašila zapravo jedna vulgaris teta čuvalica. Jel ti to nju izbjegavaš opet sresti?! Pa ona po tome može raditi što hoće u stanu i s djetetom... Ne kužim zbog čega je bitno što ona živi blizu i srećete je u dučanu (ako si joj namjenila dati otkaz)? O.k. je da živi blizu osoba koja ti može uskočiti u pol noći pričuvati dijete, ali ovo...koma.

Kažeš: Vrtim film po glavi... teta ga je naučila i pjesmice, i svašta pričati, i donijela je cd s dječjim pjesmicama, i imamo platnene pa vidim da ga redovno premotava, dobro joj jede - vidim koliko kaka (mame vole kakicu ), vodi ga u park koji zbilja nije blizu naše zgrade, gdje ima djece i sunca (vidjeli su ih poznanici)... i osim što plače ujutro kad izlazimo iz stana, nisam primjetila na njemu da je "ugnjetavan", veseo je, živ, dočekuje nas veseo popodne...

Mene pjesmice i kakica nebi zadovoljili, a bome niti odlazak u park! Pa nešto ga mora i naučiti, jesti mu mora dati, a jesi pomislila da ga u park vodi jer joj tako brže prođe vrijeme nego da su u stanu, dijete tamo ima svoje društvo, a ona svoje (vjerojatno)... Na mnogo djece se nije primjetilo da su ugnjetavani, sve dok kao punoljetne osobe sami o tome nisu progovorili.

Probala sam ga nešto pitati, ali ništa nisam uspjela dobiti od njega. Kad ga pitam je li teta dobra on kaže "da". Pitam ga je l teta viče, je l teta ljuta... onda me gleda i ništa ne kaže, više mi djeluje da je zbunjen što ga to pitam.
Malecki ti je premali da se objašnjava s tobom i bilo kim drugim, a to njoj daje moć i nad njim, tobom, tm, a bogme vidim i tvojim roditeljima... :(