sandy-l prvotno napisa
MM je jučer razgovarao s tetom: priznala je da ga je udarila, ali u njezinom tumačenju puno lakše, nešto kao "pucnula ga je preko usta!!!". Ispričala se, rekla da ne zna kako joj se to moglo dogoditi, da se neće ponoviti. No, puno više energije utrošila je na objašnjavanje kako je to bilo zato što je dijete bilo nemoguće, izbacilo ju je iz takta, kako je neposlušan... Također je rekla, kad je MM rekao da su klinci posvjedočili da i druge tuče, da je jednog drugog dečka "samo malo klepila KNJIGOM po glavi". Riječ je o djetetu rastavljenih roditelja, ne znam cijelu povijest obitelji, no znam da mu otac ima zabranu prilaska djetetu (piše na oglasnoj ploči vrtića), tako da definitivno moram razgovarati i s njegovom mamom.
Općenito mi nije jasno kako se nijedno dijete nije doma požalilo, stvarno sam u kontaktu s dosta vrtičkih roditelja, znala bih za to. Neprestano razgovaramo o djeci i vrtiću i generalno smo oduvijek svi nezadovoljni angažmanom te tete.
Jedino... možda dijete koje dobije doma "po ušima" ne smatra da je to nešto specijalno ni ako se tako prema njemu postupa u vrtiću. Iako, mislim da ti ljudi nisu takvi. Ali tko zna!?