Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: Bog ne postoji jer da postoji ne bi uzimao andjele

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Znam da ce mnogi burno reagirati posle moga posta....ja ne znam odkud ovoliko bogohuljenje,odkud ovolika srdzba prema Bogu,ljudi moji vjerujte ili nemojte vjerovat ali ne krivite NJega za sve sto vam se dogodi jer za mnoge stvari je sam covjek kriv,a neke su izvan nase moci i jednostavno se desavaju,i ja sam izgubila bebu dugo cekanu i trebalo mi je godina dana da se prisaberem i da se pomirim sa tim ali nikad nisam krivila Boga za to jer je to moja sudbina i tako mi je bilo zapisano isto sto mi je mozda zapisano da cu uskoro grliti svoju srecicu ili mozda ne,ali isto kako postoji Bog tako postoji i zlo,tu je prisutno je svuda oko nas i ono je uzrok mnogih nesreca ali svi krive Boga mozda zato jer im treba krivac,tesko jeste,i boli,uzasno boli ali s vremenom bude lakse jer htjeli vi ili ne priznati Bog je taj koji vam olaksa s vremenom tu bol i pruzi vam novu sansu i u vas zivot dovede novi tracak sunca,novu srecu,ON je taj koji vasu dusu lijeci.....a sad slobodno me napadajte to je vase pravo i nije mi bila namjera nikoga uvrijediti vec samo reci svoje misljenje...

luna09 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Adal,u trenucima kad se tlo gubi pod nogama,kad gledas svoje dete kako se bori za zivot i gubi tu bitku prizivas Boga.Mislim da je ljudski pa cak i normalna reakcija da tad trazimo krivca za ono sto se desilo.Kako nam molitva u tim trenucima ocaja nije bila uslisena krivimo Boga .Sve(ili velika vecina) zena je prosla ovu fazu.Neke su odgovor nasle pre,neke kasnije a neke jos uvek traze.Mislim da Bog to razume.Ne napadam te niti imam nameru a narocito ne na ovom podforumu.I sama si prosla kroz gubitak i drago mi je sto si ti svoj mir po pitanju vere nasla i sto ga imas.Mozda bi ovo mesto trebalo mamama andjela da olaksa da taj put nadju a ne da budu optuzene za bogohuljenje zato sto to nisu u stanju.Samim tim sto trazimo odgovor na dobrom smo putu.Ja licno nisam htela nista na silu,kad bude doslo vreme nacicu odgovor.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •