-
eh, evo da ti se javi jedna dvadesetogodišnjakinja. do 18. sam morala biti doma u 23:30, sa zadnjim busom. iznimno sam mogla ostat duže ako bi bio neki dobar koncert. kad sam navršila 18, počela sam se vraćat doma tek slijedeći dan ujutro.
e, sad. meni to vraćanje doma usred noći nikad nije bilo zanimljivo iz jednog vrlo važnog razloga. svi znamo kakav je noćni prijevoz, ako ga uopće ima. a i bauljanje ulicama usred noći.... ne hvala. stoga, kad bih išla van ili bi se vratila sa zadnjim busom ili tek slijedeći dan ujutro. bolje bit u diskaču cijelu noć nego bauljat sam po noći gradom da bi stigao doma. tko zna kaj te može zadesit.
pošto će uskoro napunit 18, mislim da bi mu malo trebali popustit sa izlascima... činjenica je da za mlade nikakvih sadržaja nema prije 23:00. eventualno se može zapit u parkiću nekom i bok.
dalje, sve ovisi o vašem povjerenju. puno razgovarajte s njim i pristajte na neke kompromise. svidjelo se to vama ili ne, on više nije dijete.
a što se tučnjava tiče.... to mi se uvijek iskreno gadilo tako da to ne želim komentirati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma