Svaki put kad je na tv bio onaj oglas MUP-a: "Roditelji znate li gdje su sada vaša djeca?" Meni je zvonio mobitel. MAMA!
Mama i tata su uvijek imali povjerenja i u mene (sad imam 28 god.) i brata. Počela sam izlaziti sa 17 , jer prije toga nije bilo interesa s moje strane. Ali, kad sam skužila :D
... Izlazak je bio do 01 sat, pa bi tata došao po mene kamo je već trebalo, jer nisam baš poznavala grad. I tako desetak puta, pa je predložio da se sama vraćam Kad već mogu izlaziti. Meni je to i odgovaralo, međutim, ekipa je imala izlazak do pola tri, pa sam se mogla s njima vraćati doma, ali je to značilo dulji izlazak. Odmah su pristali :D
Nikad nisam zakasnila (tad nije bilo mobitela). Uvijek bi došla koju minuticu prije. I znala sam da su budni, da čekaju... Ali su to uvijek zanijekali. Ujutro bi spavala do.... propustila sve sv. Mise, ali to su čari adolescencije.
Danas više ne izlazim. Spava mi se već u 22 Izguštala sam kad je trebalo.
Nepovjerenje u dijete, mislim da je nepovjerenje u vlastiti odgoj. Jer, ako nisi dijete naučio do tad...
Pustite svoj klince...Naravno, to ne znači da ne brinete ili da vam je svejedno.