Npr. zašto bi tinejđeri morali tražiti sebe na mjestima gdje su okruženi extasyjem, alkoholom i usputnim seksom? Ako već idu tamo zašto bi se morali iznurivati do jutra, a ne do nekog kompromisnog vremena? (Nije opasno ići doma u 2, ako netko dođe po tebe.) Zašto gledati na tinejđersko razdoblje kao na vrijeme za iživljavanje, pa da s 24 godine budeš sit svega
Samo da budem jasna, ovi moji cjelonoćni party-ji su bili par puta, dakle više iznimka, nego pravilo.
Inače, također sam imala određeno vrijeme dolaska doma (što me je baš živciralo tada) i tata je uvijek htio doći po mene u disco.
I zato meni nikad neće biti teško ustati u gluho doba noći i otići po Leu bilo gdje. Dapače, nadam se da ćemo to prakticirati (ako joj neću ići na živce ).
A što se tiče toga da je veća vjerojatnost da ti u gluho doba noći netko podmetne nešto u piće i slične stvari.......a čujte, znate onu pjesmu, jel Azra ili nešto tako - ne znam sad citat, ali kratak sadržaj : u 9 (21) sat je kod kuće , u 5 do 9 trudna (tako nešto)