Molim sve koji imaju neku info ili osobno iskustvo alternativnog liječenja kod žučnog kamena i polipa.
Ujedno najljepše molim (iako znam da je ovo javni forum gdje svatko može kako i o čemu hoće) da protivnici alternative ne zachatavaju temu u nepotrebne smjerove jer mi je zaista potrebno što prije doći do potrebnih informacija i metode klasične medicine niti njihovo rezoniranje mi nisu od pomoći, dapače... uostalom zato sam temu i stavila na ovaj podforum.
MM ima relativno mali kamen u žuči , ali ono što je problem su polipi koji također nisu veliki, ali prije godinu dve je bio 1 , a sad ih je 3. Ugl. izazvano stresom i djelomično prehranom(jede puno slatkog) i manjkom vremena za odmor i sport. Težina mu je uvijek ista, ali iznutra je je prokuhalo u probleme sa žuči.
Dakle, itko sa sličnim problemom????
Zasad smo ubacili puno više povrća na pari i pomalo smanjuje slatko + Suban čaj za čišćenje jetre ( to sam onako nabrzinu odšacala kao hitne promjene koje smo sami mogli odlučiti + planiram kupiti Chlorellu ).
Da li netko zna za onu Chlorellu koju Kemig uvozi (od Pranaroma) jel ok. Dosta je povoljnija nego ona u bio&bio.??
Naravno da je izvan sebe i ja skupa s njim što su mu rekli da mora na operaciju i da bi se trebao malo skulirati, ali taj dio najteže ide (by the way baka mi je 30 g. živjela s kamenom u žuči koji su joj prvo rekli da mora hitno operirati i doživjela 90 g) .
Hvala![]()