i meni je ova situacija kod nene zanimljiva. uvijek sam se pitala kako je to moguce, u filmovima. uopce mi nije cudno da si djeca nesto uzimaju za pravo. al mi je cudno da to tako funkcionira godinama. pa kako moze jedna manjina maltretirati vecinu? zasto vecina to dopusta? zasto ih jednostavno ne ignoriraju? ne znam da bi ja mogla sutjeti u takvoj situaciji, recimo na roditeljskom povuci tu temu, ili da razrednica na srz pokusa nesto, rad na zajednistvu i slicno. skola je i odgojna ustanova, koliko se ja sjecam.
i ne kuzim kako bi uniforme rijesile problem ruganja zbog tenisica i mobitela, neka me netko prosvijetli!?!
meni uopce ne smeta sto se neka djeca oblace jako sminkerski, a neka ne. ljudi su razliciti, i trose na razlicite stvari. neki jer mogu, neki ne mogu, ali misle da je to od zivotne vaznosti. zasto dijete ne bi susrelo i te finese? to je tako u zivotu. ja uopce nemam namjeru skrivati to od djeteta. i puno puta sama kazem da ne zelim trositi na nesto. ili da mogu to sad kupiti, ali onda nece biti za nesto drugo. i da nitko ne moze kupiti sve. pa cak ni bill gates ili michael jackson

. sve ostalo je licemjerje.